Bu Su, Sudan Ucuz - Son Dakika
Güncel

Bu Su, Sudan Ucuz

Bu Su, Sudan Ucuz

Çanakkale’nin Çan İlçesi’ne bağlı Terzialan Belediyesi, ‘İçme suyumuz özüne dönüyor’ sloganıyla Belde merkezine yapılan arıtma sisteminde, 1 TL’ye 19 Litre, 0,50 kuruşa da 10 litre arıtılmış su satıyor.

24.07.2015 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Çan İlçesi'ne bağlı Terzialan Belediyesi, 'İçme suyumuz özüne dönüyor' sloganıyla Belde merkezine yapılan arıtma sisteminde, 1 TL'ye 19 Litre, 0,50 kuruşa da 10 litre arıtılmış su satıyor.

Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen, "Belediyemizce Beldemiz Çakmak çayır Mahallesi Eğitmen Hakkı Bey Caddesi'ne vatandaşlarımızın daha sağlıklı su tüketmesi için koymuş olduğumuz ileri bir filitrasyon sistemiyle su içerisinde bulunan tüm mikroorganizmalar tüm maddelerden arındırılarak suyun özünün elde edilmesini sağladık. Kurduğumuz ileri filitrasyon sistemiyle suyun kaynağı neresi olursa olsun aynı güvenlikte ve değişmeyen lezzette olması garanti altına alınmıştır" dedi.

Kurulan arıtma sisteminin insan müdahalesi olmadan kendi kendini belirli aralıklarla tam otomatik temizleme sistemine sahip olduğunu belirten Başkan Göymen, "Tatlı su çeşmesinin yetersiz kalma veya talep olması halinde başka sokak ve mahallelere de kurulması düşünülmektedir " diye konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bu Su, Sudan Ucuz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement