Bu Taktiklerle Boyunuzu Uzun Gösterin! - Son Dakika
Kadın

Bu Taktiklerle Boyunuzu Uzun Gösterin!

Bu Taktiklerle Boyunuzu Uzun Gösterin!

Eğer minyon bir vücut tipine sahipseniz kıyafet seçiminizde yapacağınız ufak tefek hilelerle daha uzun görünebilirsiniz.

01.06.2012 14:00  Güncelleme: 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artık uzun görünmek için yüksek topuklar giymenize gerek yok. İşte mucizeler yaratacak önerilerimiz!

Dikine çizgilerle gelen mucize

İster pilili, ister desenli ya da düz eski tip dikine çizgili kıyafetleri seçin Tercihiniz her ne olursa olsun bu tip bir eteğin, pantolonun, bluzun ya da elbisenin boyunuzu daha uzun göstereceğini aklınızdan çıkarmayın. üstelik dikine çizgili kıyafetler daha zayıf görünmenizi de sağlayacaktır.

V yaka bluzlarla gelen mucize

Her ne kadar uzun boylu görünmenin tek yolunun topuklu ayakkabı giymek olduğuna inanılsa da aslında V yaka bir tişört, bedeninizin çok daha uzun görünmesini sağlayacaktır. Eğer bu görünümü stilettolarınızla ya da bu sezonun trendi dolgu topuklu ayakkabılarınızla destekleyerek çok daha uzun boylu görünmeyi başarabilirsiniz.

Duruşunuzu düzelterek kendi mucizenizi yaratın

Annenizin sözlerini hatırlayın; "dik dur!" Eğer daha uzun boylu görünmek istiyorsanız, kambur durmaktan vazgeçmeli ve mümkün olduğunca dik durmalısınız. Böylece bedeniniz çok daha uzun ve zarif görünecektir. Ayrıca bu duruş sizin kendinizden emin bir kadın olduğunuzu da gösterecektir.

Aksesuarlarla gelen mucize

Aksesuar seçiminizin boyunuzun daha uzun görünmesini sağlayabileceği aklınızdan geçmiş miydi? Uzun sallantılı ya da avize tipi küpeler, inciler, kolyeler bedeninizin çok daha uzun görünmesini sağlayacaktır. Ayrıca eğer doğru seçimleri yaparsanız, güneş gözlüğü, şapka ve şal gibi aksesuarlar da bu konuda size yardımcı olacaktır.

Pantolon seçiminizle kendi mucizenizi yaratın

Pantolon alırken, paça boyunun parmak uçlarınızı açıkta bırakacak şekilde olmasına özen göstermelisiniz. çünkü bu bacak boyunuzun çok daha uzun görünmesini sağlayacaktır. Bu görüntüyü topuklu ayakkabılarla desteklerseniz, sonuç mucizevi olabilir!

Sahip olduklarınızı kullanarak mucizeler yaratın

Bu önerileri yerine getirmek için gardırobunuzu baştan aşağı yenilemeniz gerekmiyor. Sadece kendinize zaman ayırın ve elinizdeki kıyafet ve aksesuarlardan kombinler yapın. Hem böylece, kadınların hazırlanmalarının çok uzun sürdüğü inancını yıkabilir ve evden çok daha hızlı çıkabilirsiniz!

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Bu Taktiklerle Boyunuzu Uzun Gösterin! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement