Bu Turnuvanın Galibi Dostluk - Son Dakika
Yerel

Bu Turnuvanın Galibi Dostluk

Bu turnuvanın galibi dostlukTEKİRDAĞ - Genel olarak çeşitli program ve haberlerde bir araya gelen gazeteci ve protokol üyeleri bu seferde Bocce Turnuvası için buluştu.

01.08.2018 23:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu turnuvanın galibi dostluk

TEKİRDAĞ - Genel olarak çeşitli program ve haberlerde bir araya gelen gazeteci ve protokol üyeleri bu seferde Bocce Turnuvası için buluştu.

Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Zübeyde Hanım Huzurevi ve Çocuk Yuvası bahçesinde düzenlenen Bocce Turnuvasına Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, Tekirdağ Acil ve Afet Durum Müdürü Recep Erol, Tekirdağ Yeşilay şube Başkanı Şener Çelikayar'ın yanı sıra çeşitli kurum çalışanları ve Tekirdağ'da yerel ve ulusal basında çalışan gazeteciler katıldı.

Programlarda buluşuyorlardı bu sefer kıyasıya mücadele ettiler

Daha çok çeşitli program ve olaylarda bir araya gelen protokol üyeleri ve gazeteciler, bu seferde Bocce Turnuvası'nda bir araya geldiler. Düzenlenen Bocce Turnuvası'nda, gazeteciler ve protokol üyeleri arasında kıyasıya mücadele yaşandı. Yaşanan kıyasıya Bocce Turnuvası'nın galibi dostluk oldu.

Turnuvadan sonra oturup sohbet ettiler

Gerçekleştirilen mücadelenin ardından, protokol üyeleri ile gazeteciler bir arada oturup çay ve kahve içerek Tekirdağ'ın sorunlarını konuştular. Yapılan çeşitli sohbetlerin ardından protokol üyeleri onlarla Bocce Turnuvası'nda karşılaşan gazetecilere teşekkür etti. Günün sonunda gazeteciler ve protokol üyeleri toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Turnuvanın Galibi Dostluk
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bu Turnuvanın Galibi Dostluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement