Bu Vw Transporter'da Yaşanır - Son Dakika
Otomobil

Bu Vw Transporter'da Yaşanır

Bu Vw Transporter\'da Yaşanır

MTM tarafından hazırlanan body kit ile yeni Volkswagen Van lüks iç tasarımı ve yeni tekerlekleriyle çok iddialı görünüyor.

26.02.2013 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MTM tarafından hazırlanan body kit ile yeni Volkswagen Van lüks iç tasarımı ve yeni tekerlekleriyle çok iddialı görünüyor. Bugün paylaştığımız Türk tasarım firmasının tanıttığı Volkswagen Transporter da artık bu tarz üst seviye işlemlerin ülkemizde yapıldığının ispatı olsa gerek

Bu yıl düzenlenecek olan Cenevre Motor Show'a sadece birkaç hafta var ve bu gösterime katılacaklar yalnızca büyük otomobil firmalarıyla sınırlı kalmıyor. Avrupa merkezli modifiye firmaları aynı zamanda tanıtım yapma ve özel model sahiplerinin araçlarını geliştirmek için neler yapabileceklerini gösterme amacıyla her yıl İsviçre'de düzenlenen fuara akın ediyor. Geçtiğimiz sene Alman modifikasyon firması MTM fuarda modifiye Audi Q3 ile Volkswagen T500 minivanı sergilemiş ve tüm katılımcıların beğenisini kazanmıştı. Bu yılda aynı performansı sergilemek isteyen firma, modifiyenin sadece spor veya egzotik otomobiller ile sınırlı kalmayacağını herkese göstermek istiyor.

Şimdiyse MTM Volkswagen Transporter için hazırladıkları ve T300 ismiyle sundukları satış sonrası ürün ve hizmetler paketiyle ilgili detayları açıklayarak birkaç fotoğraf sergiledi. İlk bakışta "neresi özel" diye sorabilirsiniz, ki bunda da hiç haksız sayılmazsınız. Aracın dış yüzeyi nerdeyse hiç değiştirilmezken iç kabinin tasarımı baştan aşağı yaratılarak çok özel ve konforlu hale getirilmiş. Öyle ki aracın içi çoğu insanın evinden daha rahat edeceği şekilde her şeyi kapsayan bir komfor alanı haline getirilmiş. Geniş düz TV paneli, espresso makinesi ve düz katlanan deri koltuklar, internet bağlantısı, iphone ve ipad bağlantıları ve beyaz deri kaplama firmanın iç kabinde kullandığı şık tasarım detaylarından sadece bazıları. Bireysel olarak kullanım yapacak şanssız şöförlerin rahatlığı için ise firma hava süspansiyonu, çift çıkışlı egzoz sistemi ve çeşitli yenilikler ekleyerek van'ı sürüş keyfini geliştirdi.

MTM Volkswagen Transporter T300 aynı zamanda Michelin Pilot Super Sports lastiklerle birlikte geliyor. 300 beygir güç çıkışına sahip motor yedi ileri çift kavramalı mekanik şanzımana bağlı. Araçla ilgili özel detaylar ile fiyatına dair henüz bilgi verilmedi ancak Cenevre otomobil fuarı yaklaştığında daha ayrıntılı açıklamanın yapılması bekleniyor.

Kaynak : MTM Volkswagen Transporter

Kaynak: ModifiyemCom

Son Dakika Otomobil Bu Vw Transporter'da Yaşanır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement