Bu Yastık Sevimliliği ile Kalbinizi Çalacak! - Son Dakika
Emlak

Bu Yastık Sevimliliği ile Kalbinizi Çalacak!

Bu Yastık Sevimliliği ile Kalbinizi Çalacak!

Bu Yastık Sevimliliği ile Kalbinizi Çalacak!

27.12.2017 16:19  Güncelleme: 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu Yastık Sevimliliği ile Kalbinizi Çalacak!


Son yıllarda stresin hakimiyet kurduğu hayatlar için tasarlanan yepyeni bir ürün, geçtiğimiz günlerde satışa sunuldu. Bireyleri duygusal yönden destekleyen ve terapi amaçlı kullanılan Qoobo yastık, kullanıcıların stres ve gerginlik hissini azaltmayı hedefliyor. Özellikle stresli şehir hayatı yaşayanların yoğun ilgi gösterdiği bu tasarım, evcil hayvan beslemesi mümkün olmayan apartman sakinleri ya da bir evcil hayvan bakımını ve sorumluluğunu üstlenemeyecek kişiler için mükemmel bir alternatif niteliğinde.
Kedi ve köpeklerin duygularını temsil eden kuyruk hareketlerinden ilham alınarak tasarlanan bu yastık, okşandığında kuyruğunu sallayarak sahibine yanıt veriyor. Sevimli ve bir o kadar gerçekçi görünümüyle dikkat çeken ürün, son teknolojik trendlerden bir tanesi.


Depresyon etkilerini azaltan robot yastık!


Bu Yastık Sevimliliği ile Kalbinizi Çalacak!

Tıpkı bir hayvan kürkü gibi tüylü ve yumuşak olan yüzeyinin altında akıllı sensörler bulunan bu robotik yastık, fiziksel temaslara karşılık veriyor. Evcil hayvanlarda olduğu gibi kuyruklarıyla farklı tepkiler gösterebilen yastık, sizin okşama hareketlerinize uygun olarak sakin ya da hareketli şekilde kuyruğunu sallayarak sevimli bir görünüme bürünüyor. Japon mühendisler tarafından üretilen yastık, titizlikle sürdürülen çalışmaların ve gözlemlerin ürünü olarak piyasaya sürülüyor. Çok sayıda evcil hayvanın gün içindeki rutin hareketlerine ve sahiplerine verdikleri tepkilere uygun olarak üretilen yastık, kullanıcılarda gerçeklik hissi uyandırıyor.

Bu Yastık Sevimliliği ile Kalbinizi Çalacak!

Yaklaşık bir kilogram ağırlığı olan Qoobo yastık; evcil hayvan bakımını üstlenemeyecek olan çocuklar, yaşlılar, depresyon belirtileri sergileyen kişiler ve yalnız yaşayanların da ilgi odağı. Yastığın alternatif bir terapi yöntemi olarak kullanılabileceğini açıklayan üreticiler, robot yastığı üretirken, bireylerin yalnızlık hissine çözüm bulma fikrinden yola çıkıldığını açıklıyor. Bazı kliniklerde yaşlı bireylerin terapisinde kullanılması öngörülen yastık, duygusal anlamda bir çeşit rahatlama sağlıyor. Yapım aşamasında pek çok testten geçirilen ürünün olumlu etkisi kullanıcılar tarafından da onaylanıyor. Evcil hayvanların zarif hareketlerinden esinlenilerek yaratılan yastık, kullananlarda şefkat hissi uyandırıyor.

Gerçeğine yakın bir deneyime hazır olun!


Bu Yastık Sevimliliği ile Kalbinizi Çalacak!

Tüyleri okşandığında sakin ve sevimli kuyruk hareketleri ile karşılık veren yastık, dokunma hassasiyetine bağlı olarak daha hızlı kuyruk hareketleri de sergileyebiliyor. Bu yönüyle her defasında farklı tepkiler sunan yastık, sahiplerine ilginç bir kullanıcı deneyimi yaşatıyor.

Bu Yastık Sevimliliği ile Kalbinizi Çalacak!

Canlı hayvanlarla etkileşimde olma hissi veren yastık, iki farklı renk seçeneğiyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Qoobo yastığın Husky gray ve French brown olarak adlandırılan iki farklı ürün modeli var. Gri ve kahverengi renkleri ile canlı hayvan tüylerini andıran gerçekçi bir dış yüzeyi bulunuyor. Çıkarılabilen yastık kürkünü rahatlıkla yıkayabilirsiniz. Mevcut kürkün kalıbından faydalanarak yepyeni bir tasarım oluşturabilir, farklı renk alternatiflerine sahip olabilirsiniz.



Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak Bu Yastık Sevimliliği ile Kalbinizi Çalacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement