Bu Yıl 19 Yeni Kültür Merkezi Açılacak - Son Dakika
Kültür Sanat

Bu Yıl 19 Yeni Kültür Merkezi Açılacak

Bu Yıl 19 Yeni Kültür Merkezi Açılacak

AK Parti Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, Türkiye'de 19 Kültür Merkezinin Bu Yıl Hizmete Açılması İçin 26 Milyon 800 Bin Lira Harcama Yapılacağını Bildirdi.

28.03.2011 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, Türkiye'de 19 kültür merkezinin bu yıl hizmete açılması için 26 milyon 800 bin lira harcama yapılacağını bildirdi.

Milletvekili Ölmeztoprak, yaptığı açıklamada, Anadolu'da kültürel faaliyetlere halkın ilgisini arttırmak isteyen AK Parti'nin kültür merkezlerinin sayısını yükseltmek için çalıştığını belirtti.

Ölmeztoprak, Diyarbakır, Mardin Ömerli, Aydın Nazilli, Bartın, Tunceli Ovacık, Malatya Akçadağ, Zonguldak Çaycuma, Adana Yüreğir, Hatay Samandağ, Hakkari Yüksekova, Mersin Silifke Taşucu, Kastamonu Tosya, Tekirdağ Muratlı, Kastamonu Cide, Konya Karapınar, Kilis Alaaddin Yavaşça, Afyonkarahisar, Gümüşhane ve Ödemiş kültür merkezlerinin yıl sonunda 26 milyon 800 bin lira harcama neticesinde hizmete açılacağını kaydetti.

Ölmeztoprak, "Malatya'nın Akçadağ ilçesinde yıl sonunda bitirilmiş olacak olan kültür merkezi binası, Kültür ve Turizm Bakanlığının kültür merkezleri yatırımından 5 milyon lira ödenek alarak 2011 yılı bütçesinden en fazla payı almış oldu" dedi.

- MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Bu Yıl 19 Yeni Kültür Merkezi Açılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement