Buca'da Engelliler Haftası El Sanatları Sergisiyle Başladı - Son Dakika
Yerel

Buca'da Engelliler Haftası El Sanatları Sergisiyle Başladı

İzmir'in Buca ilçesinde Engelliler Haftası etkinlikleri, Halk Eğitim Merkezi'nde kurs gören yaklaşık 50 engellinin ürünlerinin sergisinin açılış töreniyle başladı.

10.05.2011 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Buca ilçesinde Engelliler Haftası etkinlikleri, Halk Eğitim Merkezi'nde kurs gören yaklaşık 50 engellinin ürünlerinin sergisinin açılış töreniyle başladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Belediye Başkan Yardımcıları Hüsnü Kaya, Halit Kurt, meclis üyeleri, Buca Kent Konseyi Başkanı Rezzan Gedik ve engellilerin katıldığı açılışa, İzmir İl Milli Eğitim müdürü Ragıp Üye de konuk oldu.

Buca Engelliler Derneği Başkanı Kamuran Parıltı, Engelliler Haftası'nın bir kutlama olarak değil, sorunların anlatılabilmesi için iyi bir zemin olduğuna işaret etti. Buca'daki engelli çocuk, genç ve yetişkinlerin sorunlarına gösterdiği destekten dolayı Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ile Kent Konseyi'ne teşekkür eden Parıltı, Milli Eğitim Müdürü Üye'nin de kendilerini yalnız bırakmamasından dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, engellilerin dün olduğu gibi yarın da yanlarında olacağını, engellilerin ürettikleri birbirinden güzel el işi ürünlerin pazarlanması konusunda da önümüzdeki günlerde bazı projeleri uygulamaya koyacaklarını vurguladı.

Buca Engelliler Derneği'nin Şirinyer Engelliler Merkezi'ndeki sergisi bir hafta açık kalacak.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Buca'da Engelliler Haftası El Sanatları Sergisiyle Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement