Bucaspor'da Jebrin Harekatı - Son Dakika
Güncel

Bucaspor'da Jebrin Harekatı

Bucaspor\'da Jebrin Harekatı

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup takımı Bucaspor'da 24 Mart'ta göreve gelen Ahmet Doğan başkanlığındaki yönetim, FIFA'dan gelen transfer yasağını kaldırmak için harekete geçti.

06.04.2017 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup takımı Bucaspor'da 24 Mart'ta göreve gelen Ahmet Doğan başkanlığındaki yönetim, FIFA'dan gelen transfer yasağını kaldırmak için harekete geçti. Yönetim kulüpten 100 bin Euro alacağı bulunan eski futbolcusu Torric Jebrin'in menajeri ile dün masaya oturdu. Ligin ilk yarısında Jebrin'e olan borç yüzünden 2 dönem transferden men edilen sarı lacivertlilerin Ganalı futbolcudan indirim istediği belirtildi. Jebrin'e 30 bini peşin, kalanı taksitle ödenmek üzere 50 bin Euro öneren yöneticiler cevap bekliyor. Jebrin sorununu çözdükten sonra Dahmane, Pariente ve Carlos'la da görüşecek yönetim, transfer yasağını kaldırabilmek için 2.5 milyon TL'ye yakın ödeme yapacak.

Gelecek sezonun çalışmalarına başlayan yönetim iç transferde de hareketli günler geçirecek. Sarı lacivertli yönetim sözleşmesi mayıs ayında bitecek 12 futbolcu ile pazartesi günü oynanacak İstanbulspor maçının ardından görüşmelere başlayacak.

Buca Futbol Akademisi'ne de kaynak aktaracak yönetimin altyapıdan da en az 10 oyuncuyu profesyonel yapacağı ifade edildi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor'da Jebrin Harekatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta Deprem Sonrası Bin Çadır Dağıtıldı
    10:29 Tokat'ta Deprem Sonrası Bin Çadır Dağıtıldı

    Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray ilçesinde yaşanan depremlerin ardından vatandaşlara bin civarında çadır dağıtıldığını bildirdi. Hatipoğlu, depremin hemen sonrasında AFAD ekiplerinin bölgeye intikal ettiğini ve gerekli çalışmaların planlandığını belirtti. Ayrıca içme suyu ve kumanya dağıtımı da yapıldı. Vali Hatipoğlu, deprem sonrası dayanışma örneği gösteren Adıyaman Gölbaşılı hemşehrilerine teşekkür etti ve devletin tüm kurumlarının sahada olduğunu vurguladı.

  • Bandırma ve Erdek Ticaret Odaları Kapıdağ Turizmini Geliştirmek İçin İş Birliği Yapacak
    10:28 Bandırma ve Erdek Ticaret Odaları Kapıdağ Turizmini Geliştirmek İçin İş Birliği Yapacak

    Bandırma Ticaret Odası ve Erdek Ticaret Odası arasında Kapıdağ Turizmini geliştirmek amacıyla iş birliği protokolü imzalandı. Oluşturulan Kapıdağ Turizm Geliştirme Komisyonu, bölge turizminin gelişmesi ve tanıtımı için yapılması gerekenleri, ana sorunları ve çözüm önerilerini görüşmek üzere toplantılar düzenleyecek. Ayrıca, Kapıdağ Yarımadası'nda bulunan işletmelerin daha uzun sürelerde hizmet verebilmeleri için turizm sezon süresinin arttırılması için çalışmalar yapılacak.

  • Nazilli'de trafik kazasında 1 kişi yaralandı
    10:28 Nazilli'de trafik kazasında 1 kişi yaralandı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, plakasız motosiklet ile panelvan aracının çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı. Kazanın güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerinde, çarpışma anı ve motosiklet sürücüsünün yola savrulması yer alıyor. Yaralı, sağlık ekipleri tarafından Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

  • Denizli'de Milli Mücadele Kahramanı Abide Yanlışlıkla Yakıldı
    10:25 Denizli'de Milli Mücadele Kahramanı Abide Yanlışlıkla Yakıldı

    Denizli'nin önemli Milli Mücadele kahramanlarından Köpekçi Nuri Efe anısına yapılan abidenin 13 yaşındaki bir çocuk tarafından yanlışlıkla yakıldığı ortaya çıktı. Aile, tadilat masraflarını üstlendi.

  • Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı
    10:23 Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı Açıldı

    Ödemiş Ticaret Borsası Çok Amaçlı Fuar Alanı'nda düzenlenen fuara yaklaşık 150 firma katıldı. Kaymakam Fatih Aksoy, tarım ve hayvancılığın önemine vurgu yaparak, fuarın bölgenin tarım potansiyelini göstereceğini belirtti. Fuar, 21 Nisan'a kadar ziyaretçilere açık olacak.


Advertisement