Bucaspor'da Sular Durulmuyor - Son Dakika
Güncel

Bucaspor'da Sular Durulmuyor

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Pendikspor'a deplasmanda 1-0 yenilen Bucaspor, kurduğu güçlü kadroya rağmen hayal kırıklığı yaratıyor.

23.10.2016 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Pendikspor'a deplasmanda 1-0 yenilen Bucaspor, kurduğu güçlü kadroya rağmen hayal kırıklığı yaratıyor.

Transferin son gününde 12 deneyimli oyuncuya imza attırıp hedef büyüten sarı lacivertliler, 8 haftada tam 14 puan kaybederek zirve yarışının çok gerilerinde kaldı.

Mali kriterleri yerine getirmediği için Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu'nda da 3 puan silme cezası ile karşı karşıya kalan Bucaspor 8'inci haftayı 11 sırada tamamladı.

Bucaspor'da yöneticilerin sezon başından beri görev yapmasına karşı çıktığı Teknik Direktör İlker Seven'e olan muhalif sesler artarken, Başkan Çetin Kayışlı'nın da sabrı tükendi. Her defasında Seven ve ekibine destek çıkan Kayışlı'nın bu hafta içinde deneyimli çalıştırıcı ile yolları ayırabileceği öğrenildi.

Futbolculara da sert uyarılarda bulunacak Çetin Kayışlı'nın takıma para cezası vermesi de gündemde. Salı günü yönetim kurulunu toplayacak Kayışlı'nın radikal kararlar alacağı ve kan değişikliği yapacağı iddia edildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor'da Sular Durulmuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement