Bucaspor, Hazırlıklarına Erzurum'da Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Bucaspor, Hazırlıklarına Erzurum'da Devam Ediyor

Bucaspor, Hazırlıklarına Erzurum\'da Devam Ediyor

2014–2015 sezonu hazırlıklarının ilk etabını izmir'de tamamlayan Bucaspor, 2. etap çalışmaları için Nevşehir'de yaptığı 10 günlük kampın ardından 3. etap çalışmaları için Erzurum'a gitti.

05.08.2014 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014–2015 sezonu hazırlıklarının ilk etabını izmir'de tamamlayan Bucaspor, 2. etap çalışmaları için Nevşehir'de yaptığı 10 günlük kampın ardından 3. etap çalışmaları için Erzurum'a gitti. Erzurum'da ilk çalışmasını yapan sarı-lacivertliler, 15 Ağustos Cuma günü İzmir'e dönecek.

Tedavileri devam eden Ferhat Çulcuoğlu, Abdullah Balıkuv, Torric Jebrin ve Civar Çetin çalışmalara İzmir'de fizyoterapist eşliğinde devam edecek.

Bucaspor, Erzurum kampında Samsunspor'la karşılaştıktan sonra sırasıyla Karşıyaka ve Alanyaspor'la da bir hazırlık maçı yapacak.

Bucaspor'un Erzurum kampı kadrosunda şu futbolcular bulunuyor: " Ömer Kahveci, Çağlar Şahin Akbaba, Kemal Mert Özyiğit, Hüseyin Tokmak, Batuhan İşçiler, Mahmuthan Samet Acar, Alparslan Emre Çapar, Luiz Henrique, Emrecan Afacanoğlu, Tahacan Velioğlu, Kadir Bilimlier, Tamandani Nsaliwa, Mehmet İncebacak, Burakcan Kunt, Yasin Avcı, Zafer Çevik, Zekeriya Kacaroğlu, Emre Şahin, Berkin Kamil Arslan, Çağrı Tekin, Burak Aydın, Melih Vardar, İskender Alın, Bilal Akgüvercin, Tanju Köse, Adil Demirbağ." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bucaspor, Hazırlıklarına Erzurum'da Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement