Bucaspor Kadroda Değişime Gidecek - Son Dakika
Güncel

Bucaspor Kadroda Değişime Gidecek

Spor Toto 2'nci Lig ekiplerinden Bucaspor'un Başkanı Çetin Kayışlı, gelecek sezon için kadroda büyük değişime gideceklerini söyledi.

22.05.2016 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig ekiplerinden Bucaspor'un Başkanı Çetin Kayışlı, gelecek sezon için kadroda büyük değişime gideceklerini söyledi. Yerli ve yabancı futbolculara olan borçlar yüzünden gelen transfer yasağını kaldıracaklarını ifade eden Kayışlı, bambaşka bir kadro ile yola çıkacaklarını söyledi. Takım içinde sorun yaratan birçok oyuncunun olduğunu dile getiren Kayışlı, "Ne yazık ki bazı oyuncular kulübümüzün değerlerine saygı göstermiyor. Hepsini göndereceğim" diye konuştu.

Transferin önünü açmak için 1 milyon TL'ye ihtiyaçları olduğunu anlatan Kayışlı, "Bu parayı yatıracağız. Bucaspor 2016-2017 sezonuna transfer yaparak başlayacak. Hedeflerimize ve misyonumuza uygun futbolcular seçeceğiz" dedi. Kayışlı, Teknik Direktör Suat Kaya ile de henüz bir görüşme yapmadı.

Gönderilecek futbolcular arasında Anıl Dilaver, Deniz Pero, Ferhat Çulcuoğlu, Emre Şahin, kaleci Ömer Kahveci, Abdullah Balıkuv ve Batuhan İşçileri'in olduğu kaydedildi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor Kadroda Değişime Gidecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement