Bucaspor Kafilesine Yapılan Taşlı Saldırı - Son Dakika
Yerel

Bucaspor Kafilesine Yapılan Taşlı Saldırı

PTT 1. Lig'de Denizlispor'la karşılaşan Bucaspor kafilesi ile taraftarlarını taşıyan otobüslere yapılan saldırıda üç araç zarar gördü.

13.05.2013 05:52  Güncelleme: 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de deplasmanda Denizlispor'la karşılaşan Bucaspor kafilesi ile taraftarlarını taşıyan otobüslere Buharkent'te yapılan saldırıda üç aracın zarar gördüğü belirlendi.

Denizlispor maçından dönen Bucasporlu taraftarlar Buharkent'te araçtan inip yol üzerindeki çay bahçelerinde ihtiyaç gidermek isterken Buharkentli gençlerle aralarında arbede çıktı. Arbedede Bucasporlu bir grup taraftarın, araçları taşladığı, ellerinde sopa ve kesici aletlerle sokak aralarında gençleri kovaladığı iddia edildi.

Tarafların birbirlerine taşlı ve sopalı saldırısında, bazı kahvehanelerle işyerleri ve araçlar zarar gördü.

Bir otomobilin camı, atılan taş sonucu çatlarken, Bucasporlu taraftarların kesici aletle kovaladığı 20 D 4506 plakalı otomobil, sürücü Hüseyin Yılmaz'ın mucurlu yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı ve araç kullanılamaz hale geldi. Burhan Şengün'ün otomobilinin camları da atılan taş sonucu kırılırken, taşlardan biri de araç içerisine düştü.

Buharkentli görgü tanıklarından Orhan Çelik, iki yıl önce Altay, bir ay kadar önce de Karşıyaka taraftarının Buharkent'te taşkınlık yaptığını belirterek,

"İzmir takımları Denizli'de maç yapıyor, olan Buharkentlilere oluyor. İki yıl önce burayı yağmaladılar. Birbirlerine hasım olan bu takımlar sanki burayı rahatça yağmalanabilen ve ses çıkarılmayan yer olarak görüyorlar. Gelen geçen taraftar grupları taşkınlık çıkarıyor, oraya buraya saldırıyor. Halkın da buna tepkisi var. Taraftarların polis eşliğinde burada durdurulmadan geçirilmesini istiyoruz" dedi.

PTT 1. Lig'de deplasmanda Denizlispor'la karşılaşan Bucaspor kafilesi ile taraftarlarını taşıyan otobüslere dün akşam saatlerde Buharkent'te taşlı saldırı düzenlenmiş, Bucasporlu taraftarların karşılık vermesiyle büyüyen olayları güvenlik güçleri havaya ateş açarak yatıştırmaya çalışmış, olaylarda aralarında futbolcu, yönetici ve polislerin de bulunduğu 6 kişi yaralanmıştı. - AYDIN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bucaspor Kafilesine Yapılan Taşlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement