Bucaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Bucaspor Maçının Ardından

Bucaspor Maçının Ardından

2-1'lik Bucaspor mağlubiyetinin ardından açıklama yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya, Denizli maçının ardından bir türlü ilk golü atamama sıkıntısını yaşıyoruz.

05.10.2013 23:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suat KAYA BU TAKIM MUHAKKAK TOPARLANACAK

2-1'lik Bucaspor mağlubiyetinin ardından açıklama yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya, Denizli maçının ardından bir türlü ilk golü atamama sıkıntısını yaşıyoruz. Fakat buna rağmen oyuncuların sahada geri dönüşüm çabaları, her zaman bizi kenarda dik tutmaya yarıyor. Bu akşamda onlardan birini yaşadık. 90 artılarda yeğimiz goller, artık son olur diyorum. Futbolcularıma güveniyorum. Onlar çok iyi çalışıp, çok fedakarlık yaptılar. Sahasının içinde de ellerinden geleni yapıyorlar. Yüzde 70'e yüzde 30 oynanan bir müsabaka da; gerek geçen hafta Samsunla, gerek kendi sahamızda gol yollarında biraz beceriksizlik ve şanssızlık. En basitini söylüyorum. Sadece Ramazan, 90 dakika boyunca 3 net pozisyondan yararlanamadı. Bu ara bize inşallah bize iyi yarar. Mücadeleyi sürdüreceğiz. Sözümüzün arkasında da durmaya devam edeceğiz. Bu takım muhakkak toparlanacak. Bu takım, gol atarak toparlanacak. Çünkü her şeyi deneyip, her şeyi yapıyoruz dedi.

ÜMİT İNAL ALLAH YARDIMCIMIZ OLDU

Maçın ardından açıklama yapan Bucaspor Teknik Sorumlusu Ümit İnal ise, İki takımı da kutluyorum. İki takımda güzel futbol izletti bize. İki takımda oyun oynamayı seviyor. Kazanmaya dönük oynayan iki takım; maç içerisinde hangisi üstün oynarsa olaylar ona göre gelişiyor. Biz onların boş alan bıraktıklarında tehlikeli oyuncularının olduğunu biliyorduk. Zaten bu oyuncuları, liglerden tanıyoruz. Bunu da önlemek için yakın oynadık. Bunu da başardığımızı düşünüyorum. 10 kişi kaldıktan sonra da rakibin ciddi pozisyonları var. Orada da Allah bizim yardımcımız oldu. 85'de Recep'in de kaçırdığı pozisyon var. Tabi onlar, 3-4 tane ciddi pozisyonları var. İki takımda iki oyun oynamaya çalıştı. Mücadelelerinden dolayı kardeşlerimizi kutluyoruz diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement