Budak'tan CHP Delegelerine Teşekkür Mektubu - Son Dakika
Politika

Budak'tan CHP Delegelerine Teşekkür Mektubu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, 36. Olağan Kurultay delegelerine teşekkür mektubu gönderdi.

15.02.2018 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, 36. Olağan Kurultay delegelerine teşekkür mektubu gönderdi.

Budak, kurultay delegelerine gönderdiği mektubunda, Kurultayın özgürlüklerin ve demokrasinin tamamen ortadan kalktığı bir dönemde yapıldığını savundu.

"Ülkemizin, demokrasiyle diktatörlük arasında tercih yapacağı önümüzdeki süreçte büyük bir mücadele için görev aldık." ifadesini kullanan Budak, "Kurultayda seçilen tüm Parti Meclisi üyelerimiz ve parti yönetiminde görev alan Merkez Yürütme Kurulu üyelerimiz ülkemizin geleceği için bu kritik dönemde görev yapmanın sorumluluğunu tüm varlığıyla taşımaktadır. Emanetiniz namusumuzdur. Bu onur ve inançla hep birlikte karanlığa ışık olacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Dayanışma ve birlik çağrısı yapan Budak, şunları kaydetti:

"Önümüzdeki dönemde tek bir şeye gereksinimimiz var, o da dayanışma. Mücadele azmimiz, irademiz ve kararlılığımız tamdır. Cumhuriyetimizin kurucusu CHP, yurdumuzu AKP karanlığından kurtaracaktır. Bu ağır tablodan çıkışı, kurtuluşu hep birlikte başaracağız. Gelecek güzel günlere, demokrasi ve adaleti yeniden tesis ettiğimiz 'Tam bağımsız Türkiye' ve 'adalet ve huzura' kavuşma hedefine en yakın zamanda hep birlikte ulaşacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Budak'tan CHP Delegelerine Teşekkür Mektubu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement