Bugatti Divio Pebble Beach Ortaya Çıktı - Son Dakika
Otomobil

Bugatti Divio Pebble Beach Ortaya Çıktı

Bugatti Divio Pebble Beach Ortaya Çıktı

CARMEDYA – Bugatti bu zaman kadar hızlı ve pahalı otomobiller karşımızdaydı.

25.08.2018 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CARMEDYA – Bugatti bu zaman kadar hızlı ve pahalı otomobiller karşımızdaydı. Şimdi ise Divio Pebble Beach ile şıklık ve pahalılık temasını işleyerek karşımızda.

Chiron ile benzerliği var

Bugatti Divio Pebble Beach Tasarım anlamında Chiron'a benzemesiyle dikkat çeken model, gören herkesi kendine hayran bırakıyor. Tasarımın yanı sıra aerodinamik konulara da önem veren marka, arka bölümde kullandığı kanat sayesinde 90 kg ağırlığında downforce etkisini modele sunabilmiş.  Bugatti Divio Pebble Beach ön bölümde büyük hava girişleri ve yönlendirme panelleri sunulmuş. Bu parçalar modelin soğutulmasında kullanılıyor. Yine akabinde aerodinamik yapıya katkı sağladığı da aşikar. Otomobilin ön bölümü gibi arkası da futüristik. Dört çıkışlı egzoz sistemi otomobili sportif göstermiş. Arka spoiler ise Chiron'a göre %23 daha geniş.

1479 HP güç

Modelin kalbinde 8 litrelik w16 motor sunuluyor. Bu motor 1479 HP güç üretiyor. Motor bu konuda dört turbodan da fazlasıyla yardım alıyor. Modelin maksimum hızı ise 380 km/s. Model Chiron'a göre 35 kg daha hafif. Ayrıca daha keskin direksiyon tepkilerine de sahip.  Modelin fiyatı ise 5.8 milyon Dolar.

The post Bugatti Divio Pebble Beach ortaya çıktı appeared first on Carmedya.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Bugatti Divio Pebble Beach Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement