Buğra Gülsoy, Vodafone Red İçin Kamera Karşısına Geçti - Son Dakika
Güncel

Buğra Gülsoy, Vodafone Red İçin Kamera Karşısına Geçti

Marka söylemini "Ayrıcalıklar için ünlü olmaya gerek yok, Red'li olmak yeter" olarak değiştiren Vodafone Red, yeni dünyasını tanıtmak için sanat ve cemiyet hayatından ünlü isimlerin bir araya geldiği özel bir gece düzenledi.

06.07.2018 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahmut Orhan'ın müzikleriyle renk kattığı gecenin en ilgi çeken siması ise Vodafone Red'in yeni reklam yüzü Buğra Gülsoy oldu. Ünlü oyuncunun Vodafone Red için kamera karşısına geçtiği ilk reklam filmi izleyicilerden tam not aldı.

Vodafone Red, ayrıcalıklarla dolu yeni dünyasını, sanat ve cemiyet hayatından ünlü isimlerin katılımıyla düzenlediği özel gecede tanıttı. Spago İstanbul'da düzenlenen gecenin en ilgi çeken siması ise Vodafone Red'in yeni reklam yüzü Buğra Gülsoy oldu. Ünlü oyuncunun Vodafone Red için kamera karşısına geçtiği ilk reklam filmi izleyicilerden tam not aldı.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy'un konuşmasıyla başlayan gecede, "Ünlü değil Red'li" konseptiyle hazırlanan yeni Vodafone Red dünyası anlatıldı. Aksoy'un ardından Buğra Gülsoy da kısa bir konuşma yaparak Vodafone Red işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Açılış konuşmalarından sonra Vodafone Red'in yeni reklam filmi ilk kez gösterildi. Gecede Mahmut Orhan da özgün seçimleriyle davetlilere keyifli anlar yaşattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Buğra Gülsoy, Vodafone Red İçin Kamera Karşısına Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement