"Bugs Bunny ve Arkadaşları" Kayseri'de - Son Dakika
Yerel

"Bugs Bunny ve Arkadaşları" Kayseri'de

Ülker Smartt, Kayserili çocukları "Bugs Bunny ve arkadaşları" ile sirkte buluşturdu.

02.04.2011 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülker Smartt, Kayserili çocukları "Bugs Bunny ve arkadaşları" ile sirkte buluşturdu.

Sevimli kahramanlar Bugs Bunny ve arkadaşları, Ülker Smartt'ın sponsorluğunda dünyanın en ünlü sirklerinden Barselona Sirki ile birlikte Kayseri'ye geldi.

İlk defa bir sirke entegre olarak turneye çıkan Looney Tunes karakterleri, İstanbul, Bursa, İzmir ve Ankara'nın ardında Kayserili çocuklarla buluştu.

Kayserili çocukları 10 Nisan'a kadar İpeksaray Alışveriş Merkezi'nin yanına kurulan sirk çadırında misafir edilecek olan sevimli kahramanlar, Adana ve Mersin'in ardından Türkiye turnesini tamamlayacaklar.

Denge gösterileri, hula hoop gösterisi, üçlü barfiks, köpekler, papağanlar, maymunlar, kaplanlar ve gösteri atlarının özel şovları, sirke gelenlere heyecanlı dakikalar yaşatırken, palyaçolar da çocukları eğlendirdi.

"Bugs Bunny, Tweety, Slyvester, Tazmanya Canavarı ve Daffy Duck'ın da çocukların gecesine ayrı bir keyif kattığı sirk, ilk gösterisinde çocuklar ve ailelerine yaklaşık 2 saat boyunca unutulmaz anlar yaşattı.

2009 yılında "Bugs Bunny Buzda", 2010 yılında "Bugs Bunny ve arkadaşları Basket Show" ile çocukların yarı yıl tatilini renklendiren Ülker Smartt, bu yıl daha uzun bir süreyi ve daha fazla ili kapsayacak şekilde 28 Ocak-15 Mayıs tarihleri arasında 7 ilde 163 gösteriyle çocuklara ulaşacak.

Ülker Smartt'ın ana sponsorluğunda Türkiye'ye gelen "Bugs Bunny ve Arkadaşları Sirkte" gösterisinde 3.5 ay boyunca çocuklar aileleriyle birlikte bambaşka bir dünyada, büyüleyici bir yolculuğa çıkacaklar.

- KAYSERİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Bugs Bunny ve Arkadaşları' Kayseri'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement