Bugün Ben'im" Şapka'da Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Bugün Ben'im" Şapka'da Gerçekleştirildi

Merak Edilen Kavramlar ve Uygulamaların Yanıtları Bu ŞAPKA'nın Altında!

24.09.2012 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Reiki, Oto hipnoz, EFT, Pincode, Matrix kelimelerini belki hiç duymadınız, belki de bu konular hakkında çok az bilginiz var. Belki de; camda yürüme, boyunda ok kırma, toplu meditasyon, çakra ve aura görüntülemenin fiziksel, ruhsal ve duygusal olarak size ne gibi faydaları olduğunu merak ediyorsunuz. İşte bu soruların cevapları 22-23 Eylül'de Şapka Koçluk, Eğitim ve Danışmanlık bünyesinde gerçekleşen "Bugün BEN'im" etkinliğinde cevaplandı.

Müge Çevik önderliğinde kurulan eğitim, danışmanlık ve koçluk firması ŞAPKA, sektörüne yepyeni bir bakış açısı getirerek, koçluk aracını eğitim ve danışmanlık ile birleştirdi. ŞAPKA, uzmanlığa dayalı danışmanlık ile hayatın kendisinden beslenen eğitimler ve koçluk metodolojisini/şapkalarını birbiri içinde eriterek duruma/kişiye özel çözümler oluşturuyor.

Çalıştıkları alanlarda uzmanlaşmış, üst düzey yöneticilikten işverenliğe yönelik sorumluluk almış, farklı sektörlerden gelen bir ekiple oluşturulan Bugün BEN'im etkinliği, değişimin kendisi olarak bireysel ve kurumsal alanlarda müşterilerinin hedeflerine ulaşmasını, en özgün ve dinamik çözümler ile sağlamayı, performanslarını sonuçlar ile ortaya koymayı hedefiyle oluşturuldu.

Birbirinden Farklı Yetenekler Tek Bir Çatı Altında Şapka'da Buluştu!

Satış koçluğundan, kariyer planlamasına kadar eğitim veren 10 farklı profesyonel, "Bugün BEN'im" etkinliği ile bir araya geldi. Her biri farklı eğitimlere ve yeteneklere sahip olan alanında profesyonellerin verdiği seminerler arasında; toplu meditasyon ve hipnoz gösterisi, çakra ve aura görüntüleme de vardı. 10 profesyonelin herbirinin farklı bir özelliği Bugün BEN'im etkinliğinde katılımcılarla buluştu. Konusu insan olan her türlü eğitim, küçük seminerler ve showlarla birleşip misafirlere keyifli zaman geçirtti. Bu eğitimlerden bazıları; reiki, oto hipnoz, toplu hipnoz, pincode, EFT, matrix, sağlıklı zayıflama, hayat amacını bulma ve direksiyonuna geçme ve daha birçokları idi.

22-23 Eylül Cumartesi ve Pazar günü tam 2 gün 20 saat gerçekleştirilen organizasyonda misafirler, diledikleri salonda merak ettiği eğitimlere katıldı. Bugün BEN'im etkinliğinin temel mesajları ise şunlar oldu;

• İnsan varoluşunun her boyutu ile bir bütündür.

• Hayatımızın kontrolü sadece bizim elimizdedir.

• İstediğimiz her şeyi gerçekleştirmek için gerekli ilham ve enerjiye sahibiz.

• Değişim bizim elimizdedir.

• Fark yaratmak hayal kurmak ile başlar.

• Kendimiz olmanın önündeki tek engel yine biziz.

• Hepimizi kırık camların veya 650 derece ateşin üstünde yürüyebilecek kadar zihinsel olarak güçlüyüz.

• İlişkilerimiz biz nasıl istersek öyle gelişir.

• Her yaranın iyileşmesi hem fiziksel hem de zihinsel boyutta olur.

• Tüm kimliklerimizde dengede olduğumuzda mutluluğu yakalarız; öğrenci kimliği, ebeveyn kimliği, kadın/ erkek kimliği, çalışan kimliği gibi...

• Sağlık fiziksel bedende görünse de zihinde ve ruhta da sağlık önemlidir.

• Taşıdığımız negatif yükleri attığımızda özgürleşir ve kendimiz oluruz.

• Kaderin içindeki sorumluluğu aldığımızda hayatımıza istediğimiz yönü verebiliriz.

"Bugün Benim" ile ilgili olarak ŞAPKA'nın kurucusu Müge Çevik şu açıklamaları yapıyor; "Bugün Ben'im etkinliğini, bir benzerini daha önce görmediğimiz, alanında uzmanlaşmış isimler tarafından sunulan ve ücretsiz olarak katılımın sağlanabileceği bir etkinlik olarak tasarladık. Bu anlamda bir ilk olan etkinliğimiz, hem bugüne kadar merak edilen konularda bilgi edinmek isteyenleri, hem de hali hazırda sunduğumuz konuları takip eden kişileri kapsıyor. Amacımız, sadece profesyonel hayata yönelik eğitimlerin varolmadığını, kariyerin herkes için olduğunu ve herkesin gelişime açık olan bir yanı olduğunu farkettirmek. Gerçekleştirdiğimiz etkinliğe katılan konuklar, ilgi duydukları konuyu belirledi, o konunun gerçekleştirildiği bölüme yöneldi, konuyla ilgili konuşmacılara sorularını yöneltti ve bilgi sahibi oldu. Bugün Ben'im etkinliği ile birçok kişiye yeni bir vizyon kazandırdığımızı düşünüyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bugün Ben'im' Şapka'da Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement