Bugün Günlerden Yarın" Platformu Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Bugün Günlerden Yarın" Platformu Öğrencilerle Buluştu

Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde (AKÜ) "Bugün Günlerden Yarın" platformu öğrencilerle buluştu.

26.11.2015 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyon Kocatepe Üniversitesi'nde (AKÜ) "Bugün Günlerden Yarın" platformu öğrencilerle buluştu.

AKÜ Kongre Merkezinde düzenlenen etkinliğe, konuşmacı olarak projenin kurucusu Semih Yalman, gazeteci Cüneyt Özdemir, fotoğraf sanatçısı Ricky Qi, Sanatçı Murat Dalkılıç ve yazar Aret Vartanyan katıldı.

Semih Yalman, etkinliğin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, üniversiteli gençlere akademik kariyer ve yaşam danışmanlığı sağlamak amacıyla projenin hayata geçirildiğini söyledi.

Üniversiteye başlayan gençlerin zamanla kafalarında soruların oluştuğunu belirten Yalman, "Farklı üniversitelere giderek, onlara yalnız olmadıklarını anlatıyoruz. Çevrelerinde onlar gibi sorunlar yaşamış fakat başarılı olmuş kişilerin olduğunu belirtiyoruz" dedi.

Yalman, şu ana kadar 22 üniversitede etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Her sene yaklaşık 10-12 üniversiteye gitmeye çalışıyoruz. 700 binden fazla gence ulaştık ve 60'ın üstünde gence iş imkanı sağladık. Aslında bizim amacımız staj ve iş imkanlarının dışında, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek, kucaklamak ve kendileri ile gurur duymalarını sağlamaktır" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bugün Günlerden Yarın' Platformu Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement