Bugün termometrenin 27 dereceyi gösterdiği Zonguldak'ta, yarın yağmur bekleniyor - Son Dakika
Yaşam

Bugün termometrenin 27 dereceyi gösterdiği Zonguldak'ta, yarın yağmur bekleniyor

Zonguldak'ta termometrenin 27 dereceyi göstermesini fırsat bilen vatandaşlar, yazın son günlerinin tadını çıkarmak için Kapuz Plajı'na akın etti. Plajda renkli görüntüler oluştu. Ancak Meteoroloji'den yapılan uyarıya göre yarın kentte yağmur bekleniyor.

18.09.2021 17:06  Güncelleme: 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye genelinde hava sıcaklıkları düşüşe geçerken, yağışlar da etkisini göstermeye devam ediyor. Zonguldak'ta ise hava sıcaklığının yazdan kalma halini gören vatandaşlar, plaja akın etti.

Kent merkezinde 27 dereceye kadar çıkan sıcak hava nedeniyle hem hafta sonunu hem de sıcak hava nedeniyle Kapuz Plajına akın etti. Sahillere akın eden vatandaşlara hem güneşin hem de denizin keyfini çıkarttı.

Vatandaşların 27 derece sıcaklıkta denize girdiği Zonguldak'ta yarın yağmur bekleniyor

"DENİZE GİRMEK İÇİN EN GÜZEL ZAMAN"

Kapuz Plajı sorumlusu Korkmaz Kartal, Zonguldak'ta denize girebilecek en güzel zamanlardan biri Eylül ayı sezonun sonuna doğru yaklaşıyoruz. Kapuz Plajında hava ve deniz güzel olduğu sürece insanlar buraya rağbet gösteriyor. Çok şükür bu sene çok güzel bir sezon geçirdik. Herhangi bir kaza bela olmadan şu zamana kadar geldik. Çok az bir zaman kaldı sezonu tamamlamamıza inşallah bundan sonraki sezonlarda da bu şekilde geçer" şeklinde konuştu.

Vatandaşların 27 derece sıcaklıkta denize girdiği Zonguldak'ta yarın yağmur bekleniyor

"YARIN YAĞIŞ BEKLENİYOR"

Meteoroloji yetkililerinden edinilen bilgiye göre kent merkezinde 27 dereye çıkan hava sıcaklığı yarından itibaren yerini yağışlı havaya bırakması bekleniyor. Yarından itibaren etkili olması beklenen yağışların önümüzdeki haftaya kadar sürmesi bekleniyor.

Bugün termometrenin 27 dereceyi gösterdiği Zonguldak\'ta, yarın yağmur bekleniyor

Son Dakika Yaşam Bugün termometrenin 27 dereceyi gösterdiği Zonguldak'ta, yarın yağmur bekleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Siirt'in Pervari ilçesinde trafik kazası: 3 yaralı
    23:22 Siirt'in Pervari ilçesinde trafik kazası: 3 yaralı

    Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Yukarıbalcılar köyünde meydana gelen trafik kazasında araç şarampole yuvarlandı ve 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bandırma Koyunculuk Araştırma Müdürlüğü'nden Duygu Yüklü İftar Programı
    23:17 Bandırma Koyunculuk Araştırma Müdürlüğü'nden Duygu Yüklü İftar Programı

    Bandırma Koyunculuk Araştırma Müdürlüğü, çalışanları ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirdiği iftar programında bir araya geldi. Programda, çocuklara renkli uçan balonlar ve pamuk şekerler dağıtılarak minik misafirlerin yüzlerinde tebessümler oluşturuldu. İftarın ardından dualar eşliğinde bereketin paylaşıldığı anlar yaşandı. Müdür Veske, programa katılan herkese desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, gelecek yıllarda da benzer etkinliklerin düzenleneceğini müjdeledi.

  • Kocasinan'da Kurusıkı Tabanca İle Oynayan Çocuklar Yaralandı
    23:11 Kocasinan'da Kurusıkı Tabanca İle Oynayan Çocuklar Yaralandı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Yavuzlar Mahallesi'nde kurusıkı tabanca ile oynayan 16 yaşındaki C.A. ve O.D., tabancanın ateş alması sonucu ellerinden yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi ve yaralı çocuklar Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Muğla'da Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Yemeği Verildi
    22:56 Muğla'da Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Yemeği Verildi

    Muğla Valiliği ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma programı kapsamında, şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi. Muğla Valisi İdris Akbıyık ve eşi Sevim Akbıyık'ın da katıldığı programda, şehitler için dua edildi ve konuşmalar yapıldı. Vali Akbıyık, şehit yakınları ve gazilerin önemine vurgu yaparak, onlara minnet ve şükranlarını iletti.


Advertisement