Bulanık Ekkk Başkanı Kaya'dan AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Bulanık Ekkk Başkanı Kaya'dan AK Parti'ye Ziyaret

Bulanık Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi (EKKK) Başkanı Yakup Kaya, AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

24.01.2018 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bulanık Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi (EKKK) Başkanı Yakup Kaya, AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Kaya, burada yaptığı açıklamada, kooperatif olarak her zaman siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları ile diyalog içerisinde olduklarını söyledi.

Sanatkarlara düşük faizli krediler ile destek olduklarını aktaran Kaya, şunları kaydetti:

"Piyasa koşullarına ve bankalara göre yüzde 100 avantajlı olan kooperatif kredilerine, esnaf ve sanatkarlarımızın talepleri her geçen gün daha da artıyor. İşini büyütmek isteyen, yeni kuran ve finansman sıkıntısı yaşayan tüm esnaf ve sanatkarlarımıza kredi desteğimiz sürüyor. Hükümetimizin verdiği destekler ile her yıl esnaf ve sanatkarlarımıza kullandırdığımız kredi miktarımız artarak devam ediyor. Sivil toplum örgütleri olarak bu ilçenin huzuru için elimizden gelen bütün çabayı sarf edeceğiz."

İlçe Başkanı Ali Bulut ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bulanık AK Parti hükümeti döneminde yatırımlardan aslan payını almıştır. Bundan sonra da almaya devam edecektir. Bu nedenle tüm Bulanık ilçesinin 2017 yılında olduğu gibi 2018 yılında da yatırımlardan büyük pay alması için parti teşkilatı olarak mesaimizi arkadaşlarımızla birlikte harcayacağız." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bulanık Ekkk Başkanı Kaya'dan AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement