Bulanık'ta 27 Bin 500 Öğrenci Karne Aldı - Son Dakika
Yerel

Bulanık'ta 27 Bin 500 Öğrenci Karne Aldı

Bulanık\'ta 27 Bin 500 Öğrenci Karne Aldı

Muş’un Bulanık ilçesinde 27 bin 500 öğrenci karne sevinci yaşadı.

17.06.2016 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Bulanık ilçesinde 27 bin 500 öğrenci karne sevinci yaşadı.

Bulanık Turgut Özal İlköğretim Okulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenlerinde, öğrenciler bir yıllık emeklerinin karşılığı olan karnelerini aldı. Törende konuşan Kaymakam Ömer Şahin, bir yılı geride bıraktıklarını belirterek, 'Özellikle öğretmenlerimiz zor günlerde, zor şartlarda görev yapıyorlar. Öğrencilerimiz bu iki üç ayı iyi değerlendirmeleri gerekir. Hayat sadece ders çalışmak, okul okumaktan değil. Okul dışında da bir yaşam var. Bu yaşamı dengeli bir şekilde tutarlarsa başarılı olurlar. Ebeveynler çocuklarına iyice nasihat etsinler, sadece okul ve notlardan değil. Onlara gerekli sevgi ve saygıyı gösterirlerse daha güzel olacağına inanıyorum. Bütün eğitim camiasına tatilin hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Bulanık Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip ise, ilçe genelinde 27 bin 500 öğrencinin karne aldığını belirterek, başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirdiklerini söyledi.

Yapılan konuşmanın ardından Kaymakam Ömer Şahin ve Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, karneleri dağıtarak öğrencileri kutladı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bulanık'ta 27 Bin 500 Öğrenci Karne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement