Bulanık'ta "Özel Öğrenciler"Den Gösteri - Son Dakika
Güncel

Bulanık'ta "Özel Öğrenciler"Den Gösteri

Bulanık ilçesinde Öz Yaşam ve Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören öğrenciler ve öğretmenleri gösteri düzenledi.

30.04.2019 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bulanık ilçesinde Öz Yaşam ve Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören öğrenciler ve öğretmenleri gösteri düzenledi.

Halk Kütüphanesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen programda, sinevizyon gösteriminin ardından öğrenci ve öğretmenler, şiirler okuyarak dans gösterisi sundu.

Müzik dinletisinin ardından konuşan Merkez Müdürü Tahir Korkmaz, "özel öğrenciler"in normal bir hayat sürmelerinin toplumun desteğiyle mümkün olabileceğini belirtti.

Korkmaz, "Her engelli öğrencimizin kendine has yetenekleri var. Yeteneklerini sergilemeleri için onlarla yakından ilgileniyoruz. Öğretmenlerimiz ve personellerimizle öğrencilerimizi ötekileştirmeden, topluma kazandırmak için özverili şekilde çalışıyoruz. Engelden kurtulmanın yolu engelleri başaracağına inanmakla başlar. Engelli olmak hayatı yaşamak için engel değildir." dedi.

Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip ise özel öğrencilerin öğretmenleriyle hazırladıkları programla neleri aşabileceklerine şahit olduklarını söyledi.

Güzel bir program hazırlandığını aktaran Edip, "Büyük keyif ve heyecanla izledik. Öğrencilerimize eğitim veren öğretmenlere ve okul idarecilerine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Programa katılan davetliler, öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Programa, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Ergen, Bulanık Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ahmed Galip Halidi, İlçe Sağlık Müdürü Rıdvan Selvi, Devlet Hastanesi Müdürü İsmet Subaşı, Şoförler Odası Başkanı Bahattin Taşkıran, öğretmen, öğrenci ve aileleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bulanık'ta 'Özel Öğrenciler'Den Gösteri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement