Bülent Arınç Akrabasının Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika
Güncel

Bülent Arınç Akrabasının Nikah Şahidi Oldu

Bülent Arınç Akrabasının Nikah Şahidi Oldu

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eşi Münevver Arınç ile birlikte amcasının torunu Nihan Ülker’in Manisa’daki düğün merasimine katıldı.

14.11.2015 21:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eşi Münevver Arınç ile birlikte amcasının torunu Nihan Ülker'in Manisa'daki düğün merasimine katıldı. Gelinin Nikah şahidi olan Arınç, genç çiftlere evlilik üzerine nasihatlerde bulundu.

Keriman (merhum)-Yaşar Ülker çiftinin kızları Nihan Ülker ile Huriye-Emin Türkay'ın oğlu Yasin Erdem Türkay'ın nikah merasimi Teras-2 Restoran'da gerçekleştirildi. Düğün merasimine gelinin anne tarafından akrabası olan eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eşi Münevver Arınç, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan ve çok sayıda davetli katıldı.

Nikah merasimi öncesi akrabalarıyla bir süre hasret gideren Arınç salondaki davetliler tarafından da büyük ilgi gördü.

Genç çiftin nikahını Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik kıyarken gelinin nikah şahitliğini ise akrabası olan eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç yaptı. Evlilik cüzdanını teslim etmeden önce kısa bir konuşma yapan Bülent Arınç, "Allah mübarek etsin. Onlara da evlatlarına da mutluluklar diliyorum. Bu güzel kız benim amcamın torunu. Babam İbrahim, Amcam Mustafa idi. Biz 4 erkek kardeşiz. Bizde kız yok. Amcamın iki tane kızı vardı. Büyüğü Yurdagül ablam karşımda duruyor. Yaşı 80'lere yaklaştı. Onun küçük kardeşi de Keriman'dı rahmetli oldu. Nihan Keriman'ın kızı. Bizde hiç erkek olmayınca bizde amcamın kızlarını ablamız ve kardeşimiz bildik. Onları hep sevdik, onlarla dayanışma içinde olduk. Keriman çok genç yaşta rahmetli oldu. Çok iyi bir kızımızdı. İki tane güzel evlat bıraktı. Nihan da üniversiteyi bitirdi belediyeye girdi, güzel bir işte çalışmaya başladı. Bizde onun hayırlı bir evlilik yapmasını çok arzu ettik. Bugün çok mutluyuz ki çok iyi bir ailenin çok güzel bir genci ile yuva kurdular. Allah hayırlı nasipler yazsın onlara. İnşallah güzel bir evlilik olur. Birbirlerini çok severler, hayatın zorluklarında birbirlerinin omuzlarını dayar, güvenirler, sadakat duyarlar. Bizde onların mutluluğunu gördükçe adeta kendi evlatlarımız gibi büyük bir sevinç duyarız. Güzel yavrularımızın nasipleri çıktığında gecikmeden birbirleriyle yuva kurmalarını diliyoruz. Allah mutlu etsin" diyerek evlilik cüzdanını gelin Nihan Ülker Türkay'a takdim etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bülent Arınç Akrabasının Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement