Bülent Çetin Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Bülent Çetin Seçim Sonuçları

Bülent Çetin Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Çanakkale Gelibolu belediye başkan adayı olan Bülent Çetin isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart seçimlerinde AK Parti Çanakkale Gelibolu belediye başkan adayı olan Bülent Çetin isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Çanakkale Gelibolu ilçesinde toplam 7 aday ile yarışan Bülent Çetin isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Çanakkale Gelibolu adayı Bülent Çetin kimdir? AK Parti Çanakkale Gelibolu adayı Bülent Çetin yüzde kaç oy aldı?

Bülent Çetin Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Çanakkale Gelibolu belediye başkan adayı olarak gösterilen Bülent Çetin Gelibolu ilçesinde % 41,18 oranında oy almıştır. Gelibolu ilçesinde % 41,18 oranında oy olan Bülent Çetin adlı AK Parti adayı toplamda 7.310 adet oy sayısına ulaştı.

Bülent Çetin Kimdir?

Bülent Çetin Seçim Sonuçları

19.03.1980 yılında Gelibolu'nun Camii Kebir Mahallesinde doğdu. İlköğretim hayatımı Namık Kemal İlkokulu'nda tamamladı. Ortaokul eğitimimi Orgeneral Eşref Bitlis Okulu'nda bitirdi. Lise eğitimini, Gelibolu Ticaret Meslek Lisesi'nde tamamladı. Çalışma hayatıma, ilkokul yıllarında yaz aylarında babasının yanında çalışarak başlayan Çetin, liseyi bitirdikten sonra 1998 yılında bilfiil ticaret hayatım başladı. 2000 yılında askerlik görevini tamamlayan Çetin, 2007 yılında babası Hüseyin Çetin'in vefatı sonrası ağabeyi Birol Çetin ile birlikte Çetinler Ltd. Şti adında bir şirket kurdu. 2004'te Nurdan Çetin ile evlenen Bülent Çetin'in Nisa ve Azra adında iki kızı var.

Çanakkale Gelibolu ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Bülent Çetin Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement