Bülent Ersoy, Adına Açılan Sahte Hesaba Kızdı: Onun Türkçesi Bozuk - Son Dakika
Magazin

Bülent Ersoy, Adına Açılan Sahte Hesaba Kızdı: Onun Türkçesi Bozuk

Bülent Ersoy, sahte Instagram hesabından sevgili dedikodularına kızmak yerine fotoğraflara yazılan kötü Türkçe kullanımına kızdı. "Herkes ana dilimizi nasıl kullandığımı bilir." dedi.

02.05.2017 08:09  Güncelleme: 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk müziğinin divası Bülent Ersoy adına Instagram'dan sahte hesap açıldı. Bu sahte hesaptan Ersoy'un sevgilisi olduğu iddia edilen Semih Doğruer ile fotoğraflar paylaşıldı. Diva sevgili haberlerinden çok alta yazılan yorumlara "Benim dilim çok düzgündür, böyle Türkçe mi konuşulur." diye kızdı.

"ONUN TÜRKÇESİ BOZUK"

Bülent Ersoy "Zaten bu zat-ı muhteremin Türkçesi bozuk. Benim ana dilimizi nasıl fevkalade kullandığımı herkes bilir. Sosyal medya hesabım yok. Telefonum bile akıllı değil. Avukatım Aydın Kurban aracılığıyla sahte hesaplara savaş açtım" dedi.

BÜLENT ERSOY ÇILGINA DÖNDÜ

Bülent Ersoy'un sosyal medyada adına açılmış 200'den fazla sahte hesabı olduğu ortaya çıktı. Ancak başı bir hesapla derde girdi! İranlı Mohsen Yazdani fanatik hayranı olduğu Bülent Ersoy adına bir hesap açtı. Ersoy'un ağzından yorumlar yapıp görüntüler paylaştı. Son olarak Bülent Ersoy ile modacı Semih Doğruer'in bir fotoğrafını koyup altına "Tasarımcı sevgilim" dedi. Haber internet sitelerinde yayılınca Bülent Ersoy çılgına döndü. Sahte hesabı kullanan kişiye dava açtı.

İşte Bülent Ersoy ile Semih Doğruer'in o fotoğrafı:

Bülent Ersoy, Adına Açılan Sahte Hesaba Kızdı: Onun Türkçesi Bozuk

Son Dakika Magazin Bülent Ersoy, Adına Açılan Sahte Hesaba Kızdı: Onun Türkçesi Bozuk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement