Bülent Ersoy: Oya Aydoğan'la İlgili Gerçeği Sadece Ben Biliyorum - Son Dakika
Magazin

Bülent Ersoy: Oya Aydoğan'la İlgili Gerçeği Sadece Ben Biliyorum

Oya Aydoğan'ın yanından ayrılmayan Bülent Ersoy, hastane çıkışı yaptığı açıklamada "Kimse ne olduğunu bilmiyor, ancak ben biliyorum ve söylemeyeceğim" dedi.

11.05.2016 10:18  Güncelleme: 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinema ve dizi oyuncusu Oya Aydoğan, yemek yediği sırada boğazına takılan bir parçayı çıkarmaya çalışırken kendisini çok zorlamış ve bunun sonucunda aort damarını yırtmıştı.

AMELİYATI 12 SAAT SÜRDÜ

Pazar gecesi 12 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan Aydoğan'ın arkadaşları hastane ziyaretlerine devam etti.

ÜNLÜLER HASTANEYE AKIN ETTİ

Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Yeliz Şar, Ekin Türkmen, Evrim Akın ve Nazan Şoray gibi isimler, hastane koridorlarında bekleyerek doktorlardan bilgi almaya çalıştı.


OĞLU GURUR AÇIKLAMA YAPTI

Akşam saatlerinde doktorlarla görüşerek kısa bir açıklama yapan Gurur Aydoğan: "Şu anda doktorların isteği üzerine uyutuluyor. Dualarınızı eksik etmeyin" dedi.

"GERÇEĞİ BİLİYORUM AMA SÖYLEMEYECEĞİM"

Öğlen saatlerinde hastaneye gelen ve gece yarısına yakın ayrılan Bülent Ersoy, yaptığı açıklama ile spekülasyonları önlemeye çalıştı. Diva, "Lütfen insanların söylediklerine kulak asmayın, her ağızdan bir ses çıkmasın. Kimse ne olduğunu bilmiyor, ancak ben biliyorum ve söylemeyeceğim" diye konuştu.

Bülent Ersoy: Oya Aydoğan\'la İlgili Gerçeği Sadece Ben Biliyorum

Son Dakika Magazin Bülent Ersoy: Oya Aydoğan'la İlgili Gerçeği Sadece Ben Biliyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • malatyalı: bu ney ya neyin haberini yapıyolar oya aydoğan yoğun bakımdaymış gebersin okadar olaylar oluyo hiç kimsenin umrunda değil 2 gündür oya aydoğanın haberi çokmu önemli birisi bu ya 2 15 Yanıtla
    OĞUZ KAAN: GEBERSİN BUNLAR HOŞ SÖZLER DEĞİL AMA,DİĞER İNSANLARIN ACIKLI DURUMUNA VURGU YAPMAM,VE GÜNDEME GELMEMELERİ DOĞRU 3 0
  • BİR DELİNİN GÜNLÜĞÜ: hastaneye ilk giden neden nuri alço bilen varmı 6 11 Yanıtla
    BABAYİĞİT: BENDE HER CENAZE DE GÖRÜYORUM EN ÖN SATA BU VEFADAN KAYNAKLANIYOR SANATÇI DOSTLARINI YALNIZ BIRAKMIYOR 8 0
  • BİR DELİNİN GÜNLÜĞÜ: ya sen neyi biliyon,neyi biliyon sen.tipi tip 12 5 Yanıtla
  • Ali: Bulent beyi makyajsiz gorduk aynen toynaga donmus 12 4 Yanıtla
  • ömer: Allah acil şifa versin, sevenlerine bağışlasın:( 13 1 Yanıtla
  • 44 selami: Bülent Hanım Malatya seninle Gurur duyuyor 2 11 Yanıtla
  • Nuriş: Gerçeği söylesen ne plur söylemesen ne olur çokta ilgilendiriyor sanki milleti.İnsanlar karnını doyuramıyor orada yatan hasta can derdinde sen açıklasanda açıklamasanda nasıl olsa doktorlar açıklar .Senin bildiklerin de sende kalsın belki birgün lazım olur. 11 1 Yanıtla
  • Leyla: Yazık yaa hiçmi utanmıyorsunuz yaptığınız yorumlar ne kadar çirkin o da yalnız başına bir erkek çocuk yetiştirmiş bir anne Allah evladına bağışlasın 10 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement