Bülent Korkmaz, Antalyaspor ile 1+1 Yıllık Sözleşme İmzaladı - Son Dakika
Spor

Bülent Korkmaz, Antalyaspor ile 1+1 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Bülent Korkmaz, Antalyaspor ile 1+1 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

13.06.2018 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza sonrası konuşan Korkmaz, "Çatır çatır mücadele eden, savaşan, yardımlaşan bir Antalyaspor oluşturmak istiyoruz" dedi.

Antalyaspor'un kamuoyuna geçtiğimiz günlerde teknik direktörlük için anlaştığını duyurduğu Bülent Korkmaz ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde saat 11.00'de düzenlenen imza törenine Korkmaz'ın yanı sıra, Antalyaspor Başkan Cihan Bulut ve Asbaşkan Şefik Öz katıldı.

Cihan Bulut: "Hocamızın futbol bilgisi ve tecrübesi takımla pekişecek"

İmza töreni sonrası açıklama yapan Antalyaspor Başkanı Cihan Bulut, yönetim olarak gerçekleştirdikleri ilk transferin Bülent Korkmaz olduğunu ve tüm Antalyaspor camiasına hayırlı olması temennisinde bulunduğunu söyledi. Antalyaspor'un Avrupa standartları üzerinde tesis ve stada sahip olduğunu söyleyen Bulut, "Başarıya kenetlenmiş bir ekibimiz, varıyla yoğuyla gecesini gündüzüne katmış bir yönetimiz var. Bülent hocamızın tecrübesiyle gençlik yıllarındaki futbolunu, dürüstlüğünü, yapısını yakından bildiğimiz hocamızla birlikte pekiştirerek yarınlarda Antalyaspor'umuzun çok daha iyi yerlerde olacağını düşünüyorum" dedi.

Korkmaz: "Çatır çatır mücadele eden bir takım olacak"

Turizm başkenti Antalya'da olduğu için son derece memnun olduğunu ifade eden Bülent Korkmaz ise amacının geçen sezonki sıkıntılı dönemi yaşatmamak olduğunu söyledi. Antalyaspor'u mücadele eden bir takıma dönüştüreceğini belirten Korkmaz, "Çatır çatır mücadele eden, savaşan, yardımlaşan bir Antalyaspor oluşturmak istiyoruz. Bütün düşüncemiz, hedefimiz, çalışmamız bu doğrultuda. Antalyaspor'a layık olacak bir takım oluşturacağız" diye konuştu.

İlk transfer sol bek

Transfer konusunda kendisine yöneltilen bir soruya ise Korkmaz, çalışmadığı dönemlerde bile dünya ve Türk futbolunu takip ederek analiz ettiğini belirterek, transfer konusunda ilk olarak sol bek alınacağını söyledi. Saha içerisinde kendi ekibiyle çalışmaya devam edeceğini aktaran Korkmaz, "Savaşan, mücadele eden, hem saha dışında hem saha içinde yardımlaşan bir ekip olacak. Bu görevi kabul ettikten sonra çalışmaya başladık. Bütün maçları analiz etmeye başladık. Nasıl oynamamız gerektiğini belirleyeceğiz. Ona göre bir yol çizeceğiz. Geçen seneki o sıkıntılı dönemi yaşatmayacağız. Bunun sözünü verebilirim" dedi.

Bülent Korkmaz, en son 2015-2016 sezonunda Mersin İdmanyurdu'nda görev yapmıştı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bülent Korkmaz, Antalyaspor ile 1+1 Yıllık Sözleşme İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzincanlı Sporcular Avrupa Şampiyonasında Bronz Madalya Kazandı
    09:36 Erzincanlı Sporcular Avrupa Şampiyonasında Bronz Madalya Kazandı

    Erzincanlı milli sporcular Bengisu Erçetin ve Nazlıcan İnci, Avrupa Büyükler Badminton Şampiyonası'nda çiftler kategorisinde bronz madalya kazanarak Türkiye'nin tarihindeki ilk Avrupa şampiyonası madalyasını elde etti. Sporcular, Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'nda büyük bir coşkuyla karşılandı. Vali Hamza Aydoğdu, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

  • Kenan Sofuoğlu'nun oğluna lüks araba hediyesi tartışma yarattı
    09:09 Kenan Sofuoğlu'nun oğluna lüks araba hediyesi tartışma yarattı

    Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zeyn'in 5. yaş günü için milyonluk spor araç süslenerek hediye edildi. Sofuoğlu, aracın kendilerine ait olmadığını ve bir arkadaşlarının aracını süsleyip doğum gününde Zeyn'in kullanması için getirdiğini açıkladı.

  • Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi
    01:01 Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi

    Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Tekke ile ilgili, 'Çok kolay bir pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız' dedi.

  • Okan Buruk:
    00:45 Okan Buruk: "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, 'Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi' dedi.

  • Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi
    00:25 Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi

    Bafra Kuş Cenneti'nde, Turizm Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Etkinlik, bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini göstermek ve bisiklet turizmini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve birçok bisiklet tutkunu etkinliğe katıldı.

  • Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı
    23:50 Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi" dedi.


Advertisement