Konyasporlu Ömer Ali Şahiner'den geri dönüş açıklaması: Hala şoktayım - Son Dakika
Spor

Konyasporlu Ömer Ali Şahiner'den geri dönüş açıklaması: Hala şoktayım

Konyaspor'un kaptanı Ömer Ali Şahiner, Trabzonspor'u Süper Lig'in 33. haftasında 3-1'den geri dönerek 4-3 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Deneyimli futbolcu, galibiyetten dolayı şokta olduğunu söyledi.

19.07.2020 23:54  Güncelleme: 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 33. haftasında olağanüstü bir geri dönüşe imza attı ve Trabzonspor'u 3-1'den geri dönerek 4-3 mağlup etti.

Konyaspor'un kaptanı Ömer Ali Şahiner ise maçın ardından dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Yaşadığı duyguları dile getiren 28 yaşındaki oyuncu, şokta olduğunu ve galibiyet sevincini doyasıya takım arkadaşlarıyla yaşadıklarını söyledi.

Ömer Ali, "Hala geri dönüşün şokundayım desem yeridir. Biraz önce bu sahada neler oldu anlayamadım hala. İçeride doyasıya kutladık. 3-1'den sonra neler oldu inanın hatırlayamıyorum. 3-1 iken skor birbirimize 1 golle geri döneceğimizi biliyorum. 3-3'ken kaleden Ertuğrul 'Hadi 1 tane daha atarız' dedi ve attık. Sezon boyunca hayal kırıklığına uğrattığımız taraftarlarımıza özür borcumuz vardı. Kayseri maçında da istediğimiz skor gelirse istediğimizi almış olacağız" ifadelerini kullandı.

"KONYA ŞEHRİNE HAYIRLI OLSUN"

İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise maçın ardından, hem geçen hafta hem de bu hafta müthiş bir geri dönüş yaşadıklarını belirterek, "Bunun karşılığı ligde kaldık. Oyuncuları kutluyorum. Konyaspor camiasına, Konya şehrine, taraftarına hayırlı olsun. Çünkü bundan 3-4 hafta önce 'bu takım ligden düştü' denmişti. Bunu birçok kişi söyledi. Ama baktığınız, gördüğünüz, inandığınız da ve ekip olarak güvendiğiniz zaman sahaya yansıttığınız da bu oluyor. Hayırlısı olsun" dedi.

Konyasporlu Ömer Ali Şahiner\'den geri dönüş açıklaması: Hala şoktayım
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Konyasporlu Ömer Ali Şahiner'den geri dönüş açıklaması: Hala şoktayım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • OSANLI TORUNU: ÇOK TEMİZ BİR MAÇ TRABZON BU ŞEKİL DEVAM EDİN GEÇEN YIL BURSAYA YAT RİZE DÜŞSÜN BU YIL KONYAYA YAT MALATYA DÜŞSÜN TRABZONLU YÜNETİCİLER ÇIKIYOR BASINDA BAZI KÜLÜPLERİ ŞİKE İLE SUÇLUYOR NE GARİİİİİİİİİİP 0 0 Yanıtla
  • andsmero: hamsi gafalılar 40 yıl daha beklemede kalın 0 0 Yanıtla
  • müjdat: helal olsun 0 0 Yanıtla
  • Kuzey61: Rize düşmez .. kimse merak etmesin 0 0 Yanıtla

Advertisement