Bülent Korkmaz: "Oyuncu Grubumla Gurur Duyuyorum" - Son Dakika
Spor

Bülent Korkmaz: "Oyuncu Grubumla Gurur Duyuyorum"

Beşiktaş’ı deplasmanda 3-2 mağlup eden Antalyaspor’da Teknik Direktör Bülent Korkmaz, oyuncu grubuyla gurur duyduğunu söyleyerek, olumsuzluklara rağmen kazanmalarının çok önemli olduğunu ifade etti.

27.08.2018 00:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ı deplasmanda 3-2 mağlup eden Antalyaspor'da Teknik Direktör Bülent Korkmaz, oyuncu grubuyla gurur duyduğunu söyleyerek, olumsuzluklara rağmen kazanmalarının çok önemli olduğunu ifade etti.

Vodafone Park'ta Beşiktaş'a ilk lig yenilgisini tattıran Antalyaspor'da Teknik Direktör Bülent Korkmaz, karşılaşmanın ardından soruları yanıtladı. Maçı değerlendirerek sözlerine başlayan Korkmaz, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Gerçek bir karakter koydular ortaya. Bütün olumsuzluklara rağmen, hem transfer anlamında hem sakatlık anlamında, bu kadar olumsuzluğun olduğu bir takımın burada çıkıp kazanması çok önemli. Kazanmasa da aynı şeyleri söylerdim. Böyle oyunculara sahip olduğum için çok mutluyum. Bu kadar olumsuzluğa rağmen mutlu olmak düşündürücü. Beşiktaş'a Avrupa'da başarılar diliyorum. 8 aylık sakatlıktan sonra iyileşen bir oyuncumuz oynadı. Kazandık ve mutluyuz. Bu maç burada kaldı, bizim için önemli olan Rizespor maçı" dedi.

"Antalya'dan destek bekliyoruz"

Takımın hedefinin mücadele ederek ayakta kalmak olduğunu söyleyen Bülent Korkmaz, "Oyuncular da bunu yapıyor bizler de bunu yapıyoruz. Bu kadar soruna rağmen bu oyuncu grubuyla gurur duyuyorum. İnşallah buna kimse kayıtsız kalmaz ve Antalya şehri takıma sahip çıkar. Her oyuncuyu kullanmak istiyoruz. Sakatlıklar üst üste gelince değişiklikler için kararlar vermem gerekiyordu. Bu kararları doğru mu verdim, yanlış mı verdim bilmiyorum ama kazandığımıza göre doğru vermişim herhalde. Beşiktaş'la deplasmanda oynuyorsunuz. Burada Beşiktaş, birçok Avrupa'nın önde gelen takımını yendi. Savunma yapıyorsunuz ve bugün ben de sahada olsaydım, teknik direktör ne derse desin, savunma yapardım" diyerek sözlerini tamamladı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bülent Korkmaz: 'Oyuncu Grubumla Gurur Duyuyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement