Bülent Tezcan: Erdoğan, Türkiye'yi Kaybetmemenin Tek Yolunun İstanbul'a Çökmek Olduğuna İnanıyor - Son Dakika
Güncel

Bülent Tezcan: Erdoğan, Türkiye'yi Kaybetmemenin Tek Yolunun İstanbul'a Çökmek Olduğuna İnanıyor

Bülent Tezcan: Erdoğan, Türkiye\'yi Kaybetmemenin Tek Yolunun İstanbul\'a Çökmek Olduğuna İnanıyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik terör soruşturmasına ilişkin, “Erdoğan, ‘İstanbul’u kaybeden Türkiye’yi kaybeder’ demişti. Türkiye’yi kaybetmemenin tek yolunun İstanbul’a çökmek olduğuna inanıyor. Önce İstanbul’a, sonra Türkiye’ye çökmek istiyor” dedi.

05.01.2023 12:23  Güncelleme: 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik terör soruşturmasına ilişkin, "Erdoğan, 'İstanbul'u kaybeden Türkiye'yi kaybeder' demişti. Türkiye'yi kaybetmemenin tek yolunun İstanbul'a çökmek olduğuna inanıyor. Önce İstanbul'a, sonra Türkiye'ye çökmek istiyor" dedi.

Bülent Tezcan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik terör soruşturmasına ilişkin bugün sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daha önce söylediği "İstanbul'u kaybeden Türkiye'yi kaybeder" sözünü anımsattı ve şunları kaydetti:

"Erdoğan, 'İstanbul'u kaybeden Türkiye'yi kaybeder' demişti. İstanbul'u kaybetti, Türkiye'yi de kaybediyor. Türkiye'yi kaybetmemenin tek yolunun İstanbul'a çökmek olduğuna inanıyor. Önce İstanbul'a, sonra Türkiye'ye çökmek istiyor. İstanbul'a da Türkiye'ye de çöktürmeyeceğiz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Bülent Tezcan: Erdoğan, Türkiye'yi Kaybetmemenin Tek Yolunun İstanbul'a Çökmek Olduğuna İnanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement