Bülent Uygun Kayserispor ile anlaştı - Son Dakika
Spor

Bülent Uygun Kayserispor ile anlaştı

Süper Lig ekibi İstikbal Mobilya Kayserispor, teknik direktör Bülent Uygun ile anlaştı.

30.10.2019 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig ekibi İstikbal Mobilya Kayserispor'da görevi bırakan Samet Aybaba'nın yerine Teknik Direktörlük görevine Bülent Uygun getirildi. Uygun, sezon sonuna kadar sarı kırmızılıları çalıştıracak.

İstikbal Mobilya Kaysersipor'da Samet Aybaba'dan boşalan teknik direktörlük için Bülent Uygun ile anlaşma sağlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, anlaşmayla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Hayırlı Olsun Kayseri! Şehrimizin takımının teknik direktörlük görevi için tecrübeli teknik adam Bülent Uygun hocamız ile anlaştık" ifadelerini kullandı. Uygun ile sezon sonuna kadar anlaşma yapıldığı öğrenildi.

Bülent Uygun Kayserispor ile anlaştı

EN SON OSMANLISPOR'U ÇALIŞTIRDI

Türkiye liginde son olarak 2017'de Osmanlıspor'u çalıştıran Uygun, ardından Katar'ın El-Gharafa ve El Rayyan takımlarında görev yapmıştı.

İstikbal Mobilya Kayserispor'da alınan başarısız sonuçlar üzerine teknik direktör Hikmet Karaman 6 Ekim'de istifa etmiş, 11 Ekim'de de Samet Aybaba ile sözleşme imzalanmıştı.

Sarı-kırmızılı ekip, Aybaba yönetiminde çıktığı ilk maçta Kasımpaşa ile sahasında 1-1 berabere kalmış, deplasmanda pazar günü oynadığı ikinci maçta ise BtcTurk Yeni Malatyaspora 4-0 yenilmişti. Aybaba da 28 Ekim'de yönetime istifasını sunmuştu.

Bülent Uygun Kayserispor ile anlaştı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bülent Uygun Kayserispor ile anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Rademellim BALCAO: daha 9 hafta oldu fb ile oynayacak üç takım maçtan önce hoca değiştirdi.ligde sadece fb yok gençler.gs liyim ama fb ye gelince neler yapıyorsunuz. 1 0 Yanıtla
  • hakan: bu sene kayserispor ve göztepe, düşmeye en yakın adaylar gibi gözüküyor... 0 0 Yanıtla
  • CAN27: bu hocada başarısız ben fenerli taraftarım en iyi kayserili hoca bülent talu;dur açıkcası 0 0 Yanıtla
  • CİMBOM: GALATASARAY MAÇINDA HOCALIK YAPAR .. SONRA GELDİĞİ YERE GİDER 0 0 Yanıtla
  • iso: düşme kesinleşti böylece 0 0 Yanıtla

Advertisement