'BULGAR DOKTOR' MESUTER, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI - Son Dakika
Güncel

'BULGAR DOKTOR' MESUTER, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Burdur'da 'Bulgar doktor' olarak bilinen Gölhisar İlçe Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Nevzat Mesuter (68) pankreas kanseri nedeniyle tedavi gördüğü Burdur Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

09.09.2022 14:43  Güncelleme: 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'da 'Bulgar doktor' olarak bilinen Gölhisar İlçe Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Nevzat Mesuter (68) pankreas kanseri nedeniyle tedavi gördüğü Burdur Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Mesuter, Burdur ile Gölhisar'da görev yaptığı hastanede gerçekleştirilen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Burdur Devlet Hastanesi'nde uzun süre nöroloji uzmanı olarak görev yaptıktan sonra Gölhisar İlçe Devlet Hastanesi başhekim yardımcılığı görevini yürüten Nevzat Mesuter, pankreas kanseri rahatsızlığından hayatını kaybetti. Bulgaristan'dan Türkiye'ye göç ettiği için 'Bulgar doktor' olarak tanınan Nevzat Mesuter için uzun yıllar görev yapıp, yaşamını yitirdiği hastanede tören düzenlendi.

Törene CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, İl Sağlık Müdürü Sırrı Şenbayram, Mesuter'in ailesi, yakınları ve mesai arkadaşları katıldı. Törende konuşan Burdur İl Sağlık Müdürü Sırrı Şenbayram, Nevzat Mesuter ömrünü insanlara adamış gerçek bir gönül insanıydı. Uzun süredir elim bir hastalıkla savaş halindeydi. Hayatı hep mücadelelerle geçti. Aynı zamanda sanatçı kişiliği ile ön plana çıkan değerli bir aydındı. Şu anda onu tarif etmek için ne kadar kelime kullansak yetersiz gelir. Ailesine sabırlar diliyorum. Çok üzgünüz. Mekanı cennet olsun dedi.

Mesuter'in cenazesi Burdur'daki törenin ardından Gölhisar'a götürüldü. Başhekim yardımcılığı yaptığı Gölhisar Devlet Hastanesi'nde de gerçekleştirilen törenin ardından Mesuter için Hacı Hasan Camii'nde cenaze namazı kılındı. Mesuter'in cenazesi Horzum Mezarlığı'na defnedildi.

\'BULGAR DOKTOR\' MESUTER, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'BULGAR DOKTOR' MESUTER, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gelibolu'da Orman Yangını Uyarısı
    14:54 Gelibolu'da Orman Yangını Uyarısı

    Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde Belediye İtfaiye Müdürlüğü, beklenen aşırı sıcak ve rüzgarlı hava nedeniyle köy muhtarları ve vatandaşlara orman yangını uyarısında bulundu. İtfaiye Müdürü Serhat Fırat, sıcak hava ve şiddetli rüzgarın orman yangınları için risk oluşturabileceğini belirtti. İlçede alınan tedbirlerin yanı sıra köy muhtarları aracılığıyla da vatandaşlara uyarılar yapıldı. Vatandaşlardan tarlalarında ateş yakmamaları istendi.

  • İnegöl'de otomobil bisikletli genç kıza çarptı
    14:53 İnegöl'de otomobil bisikletli genç kıza çarptı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada, bir otomobil bisikletli genç kıza çarptı. Yaralanan genç kız, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı ve durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Adana'da otomobilin otobüs durağına çarpması sonucu 7 kişi yaralandı
    14:53 Adana'da otomobilin otobüs durağına çarpması sonucu 7 kişi yaralandı

    Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde, Uğur A. idaresindeki bir otomobil, kontrolden çıkarak otobüs durağına çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü Uğur A. ile durakta bekleyen Metin C, Osman K, Hüseyin K, Aysel K, Nursever K. ve Çınar K. yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldı. Osman K. ve Metin C'nin durumlarının ağır olduğu belirtildi.


Advertisement