Bunalıma Giren Adam, Komşusunun 2 Oğlunu Pompalı ile Yaraladı - Son Dakika
Güncel

Bunalıma Giren Adam, Komşusunun 2 Oğlunu Pompalı ile Yaraladı

Bunalıma Giren Adam, Komşusunun 2 Oğlunu Pompalı ile Yaraladı

BATMAN'ın Gercüş İlçesi'nde bugün sabah erken saatlerinde 67 yaşındaki Abdurrahman E., komşu evde yaşayan 2 kardeşi pompalı tüfekle tarayarak yaralanmalarına yolaçtı.

09.05.2017 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BATMAN'ın Gercüş İlçesi'nde bugün sabah erken saatlerinde 67 yaşındaki Abdurrahman E., komşu evde yaşayan 2 kardeşi pompalı tüfekle tarayarak yaralanmalarına yolaçtı. Saldırgan jandarma tarafından gözaltına alınırken, hastaneye kaldırılan kardeşlerden Engin Dündarkaya'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi. Gercüş İlçesi'ne bağlı Kayapınar Beldesi'nde bugün sabah saatlerinde, belediye emeklisi 67 yaşındaki Abdurrahman E., komşu evde uyuyan Vedat (16) ve Engin Dündarkaya'ya henüz belirlenemeyen bir sebeple pompalı tüfekle ateş açtı. Sabah saat 05.00'da meydana gelen olayda silah seslerine uyanan baba Hayrettin Dündarkaya, 2 oğlunu kanlar içerisinde buldu. Baba Dündarkaya'nın haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ve jandarma ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparken, saldırdan Abdurrahman E. de gözaltına alındı. Ambulanslarla Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 2 kardeş tedavi altına alınırken, Engin Dündarkaya'nın durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Baba Hayrettin Dündarkaya, saldırgan Abdurrahman E.'nin aile dostu olduğunu belirterek, "Eşimi yıllar önce kaybettim. İki oğlumu ben büyüttüm. Sabah saat 05.00 gibiydi. Gürültüyle uyandım. Evimizin pencere camları kırıktı. Baktığımda o komşumuzun elinde pompalı tüfek vardı. İki çocuğumu da vurmuştu. Uzaktan anne tarafından akramızdı. Ama aramızda hiç bir sorun yoktu. Ondan davacı, şikayetçiyim. Şimdi bir oğlum ölümle pençeleşiyor. Cezasını çekecek" dedi.

Gözaltına alınan Abdurrahman E.'nin jandarmadaki ifadesi devam ederken, olayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor. - Batman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bunalıma Giren Adam, Komşusunun 2 Oğlunu Pompalı ile Yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement