Vatandaşlar, İple Asılmış Kediyi Görünce Gözlerine İnanamadı - Son Dakika
3.Sayfa

Vatandaşlar, İple Asılmış Kediyi Görünce Gözlerine İnanamadı

Tokat'ın Turhal ilçesinde binadan sarkan ipe asılı olarak bulunan kediyi gören vatandaşlar, gözlerine inanamadı. Polis, kediye insanlık dışı muameleyi yapan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

26.09.2018 16:47  Güncelleme: 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Turhal ilçesinde bir binanın girişinde yaşanan vahşeti gören vatandaşlar gözlerine inanamadı. Kediyi ipe asan kişi veya kişilerin yakalanması için polis çalışma başlattı.

KEDİ, BİNADAN SARKAN İPTE ASILI OLARAK BULUNDU

Edinilen bilgiye göre; Turhal ilçesi 108 Evler Mahallesi'nde ara bir sokakta bulunan bir apartmanın girişinde yaşanan vahşeti görenler gözlerine inanamadı. Binadan sarkan bir ipe asılı olarak bulunan kediyi çevredeki vatandaşlar ipi keserek yere indirdi. Yaşanan üzücü olayda telef olan kediye insanlık dışı muameleyi yapan kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Vatandaşlar, İple Asılmış Kediyi Görünce Gözlerine İnanamadı

"KAMERA KAYITLARININ ARAŞTIRILMASI İÇİN TAKİPTEYİZ"

Karadeniz Hayvan Hakları Federasyonu Kurucular Kurulu Başkanı Nihal Erkoç, yaşanan üzücü olaydan sosyal medya aracılığı ile yapılan paylaşımlardan haberi olduğunu belirterek, "Bir bayanın kedisi imiş. Sabah gürültüye sese dışarı çıktığında üzücü olayla karşılaşmış. Belediye veteriner hekimi, emniyet gelmiş tutanak tutmuşlar. Orman Su İşleri Müdürlüğü de bilgilendirildi. Kamera kayıtlarının araştırılması için takipteyiz" dedi.

Vatandaşlar, İple Asılmış Kediyi Görünce Gözlerine İnanamadı

"BU YAPILAN CANİLİK, İNSANLIK DIŞI"

Binadan oturan yaşlı bir kadının aşağı çöpünü sarkıttığı ipe kedinin asılmış olduğunu ifade eden Erkoç, "Bu yapılan canilik, insanlık dışı. Bunu normal bir insan yapmaz diye düşünüyorum" diye konuştu.

Vatandaşlar, İple Asılmış Kediyi Görünce Gözlerine İnanamadı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Vatandaşlar, İple Asılmış Kediyi Görünce Gözlerine İnanamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • Haluk: Bu ülke insanından bir cacık olmaz. Alayının kanı ve genleri bozuk. 8 5 Yanıtla
  • FERHAT CAN: Allah yapanı böyle assın inşallah cehennemde 11 0 Yanıtla
  • ERDAL YEŞİL: ALLAHINDAN BUL 9 0 Yanıtla
  • İYİKİ ALLAH VAR: RABBİMİZ MUHAKKAK SAPKINLIK YAPAN İNSANLARA HAK ETTİĞİNİ VERİYOR VE VERMEYE DEVAM EDECEK. 8 0 Yanıtla
  • ADANASPOR lu Emin: Caniler inşaallah siz de o ipi boynunuza geçirirsiniz. 6 0 Yanıtla
  • Dost kalalım: ALLAH BELANI VERSİN... 6 0 Yanıtla
  • Millet: Hadis olarak rivayet edilen bir olayda Peygamber efendimiz kadın bir kedi yüzünden cehenneme girdi. Buyurdu... İbnu Ömer radıyallhu anhüm) anlatıyor: "Reslullahaleyhissaltü vesselm) buyurdular ki: "Bir kadın, eve hapsettiği bir kedi yüzünden cehenneme gitti. Kediyi hapsederek yiyecek vermemiş, yeryüzünün haşertından yemeye de salmamıştı." Buhr, Bed'ü'l-Halk 17, Şirb 9, Enbiya 50 Müslim, Birr 151, 2242) Yahu insan o muhabbetle bakan Allahın yarattığı bir kediye nasıl kıyabilir ki..!! Kesin kişiliği bozuktur, kimseye faydası dokunmayan odunun tekidir... 6 0 Yanıtla
  • Ali : Bunun bedelini ödeyecek olduğunu unuturmuş iblis sana ama odetecek rahman 6 0 Yanıtla
  • kedi annesi: yaşattığını yaşamadan can veremesin inşallah 6 0 Yanıtla
  • EBUU HUREYRE: HAYVANLAR ALLAH,IN SESSİZ KULLARIDIR..ONLAR ŞİMDİ KENDİLERİNE YAPILAN BU EZİYETE SUSUYOLAR AMA HESAP GÜNÜ KONUŞACAKLARDIR......ULAN ŞEREFSİZ ULAN KİTAPSIZ.ALLAH BUNU YAPANLARIN BELASINI VERSİN..DİLERİM RABBİMDEN O MASUM O GÜNAHSIZ HAYVANA YAPTIĞIN EZİYETİN AYNISINI YAŞAMADAN CAN VEREMESSİN.. 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı
    23:58 Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız istemeye giden F.G. ile kızın ağabeyi Y.T. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada F.G, tüfekle Y.T'yi yaraladı. Olayın ardından kaçan şüpheli F.G, sığındığı evde polis tarafından gözaltına alındı.

  • Elazığ'da PKK'ya yönelik operasyon gerçekleştirildi
    23:51 Elazığ'da PKK'ya yönelik operasyon gerçekleştirildi

    Elazığ'da Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05 operasyonu adı altında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda 11 tim görev aldı ve teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amaçlandı.

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı
    23:24 Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız isteme esnasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Kız istemeye giden bir kişi ile aile arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine saldırgan, yanında getirdiği pompalı tüfekle kızın abisine ateş etti. Yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu
    23:16 Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu

    Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde ilkokul 4. sınıf öğrencisi Ayaz Yalçın ve iki arkadaşı dünden itibaren haber alınamıyor. Aile ve polis ekipleri kayıp çocukları bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.


Advertisement