Bünyan Belediyesi Dört Bir Koldan Çalışıyor - Son Dakika
Yerel

Bünyan Belediyesi Dört Bir Koldan Çalışıyor

Bünyan Belediyesi Dört Bir Koldan Çalışıyor

Bünyan Belediyesi ilçenin kronikleşmiş sorunlarını bir bir çözmeye, sorunları ortadan kaldırmaya devam ediyor.

29.06.2015 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bünyan Belediyesi ilçenin kronikleşmiş sorunlarını bir bir çözmeye, sorunları ortadan kaldırmaya devam ediyor.

Bu yıl ki programı dahilinde İlçede birçok mahalleyi yenileyen Bünyan Belediyesi, Camikebir ve İbrahimbey mahalleleri arasında yıllardır atıl durumda olan ve özellikle yağışlı havalarda ciddi sorunlara neden olan yolun daha sağlıklı hale getirilmesi için çalışma başlattı.

Bünyan Merkezde bulunan Sümer, Cumhuriyet, Fatih, Yeni Mahalle, Sağlık ve Dervişağa gibi mahallelerde zamanla bozulmalara uğrayan yolları yenileyen, yeni yollar açan ve stabilize yolları alt ve üst yapısıyla yeniden inşa ederek vatandaşların daha rahat kullanabileceği bir duruma getiren Bünyan Belediyesi, bu alandaki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yıllardır atıl durumda olan ve özellikle yağışlı havalarda gelen suyla birlikte vatandaşları zor durumda bırakan Camikebir ve İbrahimbey mahallerini bir birbirine bağlayan yaklaşık bir kilometre uzunluğundaki yol, Bünyan Belediyesi tarafından kilitli parkeyle yenilenerek vatandaşların hizmetine sunulacak.

Nerdeyse her yıl bir revizyonun yapıldığı yolda, bu çalışma ile yaşanan mağduriyetlerin ve sıkıntının tamamen önüne geçilmiş olacak. Çalışmaların başladığı yol kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacak.

Köprübaşı'da Yenilendi

Bünyan Belediyesi bir yandan ilçe merkezini yenilerken diğer yandan da yeni bağlanan belde ve mahallerin eksiklerini gidermek için hummalı bir çalışma yürütüyor. Bünyan da yol sorununu tamamen ortadan kaldırmak için çalışan Bünyan Belediyesi genişleyen hizmet sınırlarına rağmen bu yıl için programına aldığı birçok mahallede çalışmalarını tamamladı. Merkezde başlatılan çalışmaların yanı sıra, Büyük Tuzhisar, Burhaniye, Dagardı, Ekinciler, Elbaşı, Emirören, Girveli, Güllüce, Hazarşah, İğdecik, Karacaören, Karahıdırlı, Karakaya, Kardeşler, Koyunabdal, Sultanhanı, Sıvgın, Yağmurbeyli, Yenisüksün, Samağır, Karadayı, Kösehacılı, Akmescit, ve Yünören mahallerinde yol çalışması yapacak olan Bünyan Belediyesi, Ağcalı ve Köprübaşı mahallerini baştan sona yenileyerek vatandaşların hizmetine sundu.

Yapılan hizmetlerin artarak devam edeceğini belirten Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, " Bu yıl için 200 bin metrekareye yakın bir yol çalışması yapmayı planlıyoruz. Tabi bu rakam ihtiyaçlar doğrultusunda artabilir. Yapılan hizmetlerin kalıcı olması adına adımlar atıyoruz. Alt ve üst yapısı ile yapılan hizmetlerin kalıcı eserler olması, kamu kaynaklarının yerinde kullanılması için çalışıyoruz. Bu yılki yoğun yağışa rağmen ekiplerimiz ilçemiz genelinde birçok noktada çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlülüğümüze bağlı ekiplerimizin yanı sıra, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz de mevcut parklarımızın vatandaşların daha rahat kullanabileceği bir şekilde bakım ve onarımını yapıyor. Park alanlarımızın modern bir hale gelmesi için parklarımızda bulunan eski ve kullanışsız sistemleri tamamen yeniliyor. Aynı zamanda ilçemizin farklı mahallerinde 5 adet parkın inşaatı devam ediyor. Zabıta Müdürlüğümüz periyodik olarak ilaçlama çalışmalarına ve rutin denetimlerine devan ederken Temizlik Müdürlüğümüzde ilçemizin daha temiz kalması için aralıksız çalışıyor" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan Belediyesi Dört Bir Koldan Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement