Bünyan Yeni Yollar ile Büyüyecek - Son Dakika
Yerel

Bünyan Yeni Yollar ile Büyüyecek

Bünyan Yeni Yollar ile Büyüyecek

Bünyan Belediyesi, ilçenin birçok bölgesinde yeni yolların açılması, düzenlenmesi, bakım ve onarım çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

23.12.2015 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bünyan Belediyesi, ilçenin birçok bölgesinde yeni yolların açılması, düzenlenmesi, bakım ve onarım çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

İlçe halkına konforlu bir yaşam sunma amacıyla harekete geçen Bünyan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Bünyan genelinde yol açma çalışmalarına devam ediyor. Yolların şehirlere nefes aldırdığını belirten Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, "Bütün çabamız Bünyan'ı daha modern, daha çağdaş bir ilçe haline getirmek. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz " dedi.

Bünyan'da yeni yollara ihtiyaç olduğunu belirten Gülcüoğlu, Bünyan'ın büyüyen, gelişime açık bir bölge olduğunu vurgulayarak, yeni yollar açarak gelişime katkı yaptıklarını söyledi. Bünyan'ın ihtiyaç duyulan sokak, mahalle ve caddelerinde yeni yol açma ve yol genişletme çalışmalarının sürdürüleceğinin altını çizen Gülcüoğlu, "Çalışmalarımız ekiplerimizce titizlikle devam ediyor. Bünyan'ın çehresini değiştirmeye devam ediyoruz " dedi.

Özellikle daha önce belde konumunda olan Koyunabdal, Elbaşı, Akmescit, Süksün gibi mahallelerde yapılan çalışmalarla vatandaşların daha rahat ve sağlıklı bir ulaşım imkanına kavuşması sağlanıyor. Belediye tarafından yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti belirten vatandaşlar ise Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu'na teşekkür ederek şuana kadar aldığımız hizmetlerin hepsinden gayet memnunuz getirilen hizmetlerin artarak devam etmesini bekliyoruz" dediler. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan Yeni Yollar ile Büyüyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement