Burak Deniz'den samimi itiraf: Didem'le gizlimiz saklımız yok - Son Dakika
Magazin

Burak Deniz'den samimi itiraf: Didem'le gizlimiz saklımız yok

Maraşlı dizisi ile ekranlarda rüzgar estiren oyuncu Burak Deniz, manken sevgilisi Didem Soydan'la ilişkisi hakkında konuştu. Pandemi nedeniyle dışarı çok çıkmadıklarını, bu yüzden görüntülenmediklerini söyleyen Deniz, "Gizleyecek, saklayacak bir durumumuz yok" dedi.

30.01.2021 09:18  Güncelleme: 19:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maraşlı dizisi ile ekranlara gelen oyuncu Burak Deniz, performansı ile kısa sürede izleyenlerin beğenisini kazandı. Dizi nedeniyle yoğun bir çalışma temposu içerisinde olan oyuncu, önceki gün Kuruçeşme'deki bir büfeden sandviç alırken kameralara yansıdı.

"İYİ BİR EKİBİMİZ VAR"

Ayaküstü kısa açıklamalarda bulunan Deniz, rol arkadaşı Alina Boz ile iyi bir uyum yakaladıklarını dile getirerek, "Diziyi izleyenler sevdi. Çok iyi geri dönüşler aldık. İyi bir ekibimiz var. Yorumlarda güzel olunca, her şey güzel oluyor" diye konuştu.

Burak Deniz: Didem'le gizlimiz saklımız yok

"DİDEM'LE GİZLİMİZ SAKLIMIZ YOK"

Manken sevgilisi Didem Soydan'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı "Beni, Burak ile hiç göremediniz ki" açıklaması hakkında da konuşan yakışıklı oyuncu, "Yani çekemediniz gibi demek istemiş. Yoksa bizim gizlimiz saklımız yok. Görüyorsunuz sandviç aldım, sete gidiyorum. Pandemi var, dışarı çıkamıyoruz, yapacaklarımız kısıtlı. Yoksa gizleyecek, saklayacak bir durumumuz yok." sözlerinde bulundu.

Burak Deniz: Didem'le gizlimiz saklımız yok
Burak Deniz: Didem'le gizlimiz saklımız yok
Burak Deniz\'den samimi itiraf: Didem\'le gizlimiz saklımız yok
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Burak Deniz'den samimi itiraf: Didem'le gizlimiz saklımız yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement