Bizim Hikaye Dizisinden Ayrılan Nesrin Cavadzade Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Bizim Hikaye Dizisinden Ayrılan Nesrin Cavadzade Kimdir?

Bizim Hikaye Dizisinden Ayrılan Nesrin Cavadzade Kimdir?

Nesrin Cavadzade, "Bizim Hikaye" dizisinden ayrıldı. Dizinin yapımcısının sosyal medyadan ayrılık haberini vermesi izleyenlerini üzdü. Peki, Bizim Hikaye'nin kadrosundan ayrılan Nesrin Cavadzade kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir?

20.07.2018 18:12  Güncelleme: 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Burak Deniz, Hazal Kaya'nın olduğu "Bizim Hikaye"deTülay karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade'nin diziden ayrılık haberi yapımcıdan geldi. Dizinin yapımcısı Med Yapım, Sosyal medyadaaçıklamada "Sevgili oyuncumuz Nesrin Cavadzade bu akşam Bizim Hikaye'ye veda ediyor. 53 bölümdür canlandırdığın Tülay karakteriyle hikayemize renk kattın. Seni ve gülen yüzünü unutmayacağız. En kısa sürede yepyeni bir Med Yapım projesinde yeniden birlikte olmak üzere… Hoşçakal Tülay" açıklamasında bulundu. Peki, "Bizim Hikaye" dizisinden ayrılan Nesrin Cavadzade kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir?

LA CASA DE PAPEL YÖNETİMİ İLE GÖRÜŞTÜ

Başarılı oyuncu seçmeler için geçen hafta Londa'ya gitti. Seçmeler sonucunda dizide yer alması halinde ' 'İstanbul'' kod adlı bir Türk kızını canlandıracak.

Bizim Hikaye Dizisinden Ayrılan Nesrin Cavadzade Kimdir?

SİNEMA DÜNYASINA HIZLI GİRİŞ

Üniversiteden sonra ''Yersiz Yurtsuz'' dizisinde başrolü üstlendikten sonra dizinin de yönetmeni olan Cemal Şan'ın başarılı serisi Aşk Üçlemesi'nin ikinci filmi ''Dilber'in Sekiz Günü" ile beyaz perdeye giriş yaptı ve filmin başrolünde yer aldı. Erzurum, Bursa ve Ankara Film Festivalleri'nde ''En İyi Kadın Oyuncu'' ödüllerine layık görülen Cavadzade, Cemal Şan'ın bir diğer başarılı yapımı ''Acı'' filminde de rol aldı.

Olumlu eleştiriler sonrası daha çok sinema oyunculuğuyla anılmak istediğini belirten ünlü oyuncu 2014 yılında Kutluğ Ataman'ın son filmi Kuzu, Erol Mintaş'ın ilk uzun metraj filmi Annemin Şarkısı ve Özhan Eren'in Son Mektup filmleriyle filmografisine başarılı yapımlar ekledi.

Bizim Hikaye Dizisinden Ayrılan Nesrin Cavadzade Kimdir?

''GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ'' VE ''KUZU'' FİLMLERİYLE PRESTİJLİ ÖDÜLLER

Asya ve Avrupa kıtasının en prestijli film festivallerinden biri olan Antalya Altın Portakal Film Festivali'nden iki ödülü bulunan oyuncu, 2011 yılında Hasan Tolga Pulat'ın yönettiği "Güzel Günler Göreceğiz" filminde oynadı ve canlandırdığı Anna karakteriyle 48. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu", 23. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde ise "En İyi Kadın Oyuncu" seçildi. 51. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Kutluğ Ataman'ın son filmi Kuzu ile '' "En İyi Kadın Oyuncu'' ödülüne layık görüldü.

Bizim Hikaye Dizisinden Ayrılan Nesrin Cavadzade Kimdir?

YER ALDIĞI TELEVİZYON DİZİLERİ

Sinema dışında "Samanyolu" ve "Al Yazmalım" gibi televizyon projelerinde de yer aldı. 2012 yılında "Ağır Roman"ın televizyon uyarlaması olan "Ağır Roman Yeni Dünya" dizisindeki Kara Leyla rolüyle yer aldı. Dizinin yayın hayatı uzun soluklu olmasa da Leyla karakterindeki başarısı ile dikkatleri yeniden üzerine çekti.

Son Dakika Güncel Bizim Hikaye Dizisinden Ayrılan Nesrin Cavadzade Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement