Burak Özçivit, "Tükenmiş" İddialarının Sebebini Açıkladı: Sadece Biraz Moralim Bozuktu - Son Dakika
Magazin

Burak Özçivit, "Tükenmiş" İddialarının Sebebini Açıkladı: Sadece Biraz Moralim Bozuktu

Tükenmişlik Sendromuna yakalandığı iddia edilen Burak Özçivit iddialara cevap verdi. "Fahriye'nin babasından dolayı moralimiz bozuktu" diye açıklama yaptı.

09.08.2018 14:08  Güncelleme: 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meryem Uzerli'nin 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinden sonra yakalandığı tükenmişlik sendromuyla gündeme gelen yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, iddiaları yalanlayan açıklamada bulundu.

"ÖYLE BİR ŞEY YOK! GAYET İYİYİM"

Bebek Otel'den çıkarken objektiflere takılan Burak Özçivit, "Tükenmişlik sendromuna yakalandığınız doğru mu?" sorusuna, "Öyle bir şey olabilir mi hiç arkadaşlar, daha neler? Gördüğünüz gibi gayet iyiyim" cevabını verdi.

Burak Özçivit,

"FAHRİYE'NİN BABASINDAN DOLAYI MORALİMİZ BOZUKTU"

Yakışıklı oyuncu, konuşmasına, "Sadece Fahriye'nin babasından dolayı biraz moralimiz bozuktu o kadar. Ama şükür gayet iyi durumu. Şimdi biz de iyiyiz bu yüzden" diyerek devam etti.

Burak Özçivit,

"GÜZEL PROJELERLE EKRANLARA DÖNECEĞİM"

Tükendiğine dair haberlere sitem etmeye devam eden oyuncu, "Bu aralar televizyonda değilim diye bu tip haberler çıkmış ama güzel bir proje ile ekranlara döneceğim" diyerek sözlerini bulunduğu yerden ayrıldı.

Burak Özçivit, "Tükenmiş" İddialarının Sebebini Açıkladı: Sadece Biraz Moralim Bozuktu

Son Dakika Magazin Burak Özçivit, 'Tükenmiş' İddialarının Sebebini Açıkladı: Sadece Biraz Moralim Bozuktu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ZZ ebani: Tip var, karı var, para var.. Sende bitmişsen eğer tipsiz, karısı sümüklü, evine zor ekmek götüren adam ne yapsın be Burak ? Şaka şaka. Üstünlük ve mutluluk ne yazık ki takvada 5 1 Yanıtla
  • Jasnn: Moral bozmak yasaklansin 0 4 Yanıtla
  • Bukalemun: ohhh yeminle çok rahatladık kaç gündür bunu düşünüyorduk .. 2 0 Yanıtla
  • Hüseyin karaarslan : Kıskananlar,var ikiliyi,ne yapsalar bozamayacaklar aralarını.Çünkü bunlar eline ,beline,diline sahip çiftler 0 0 Yanıtla
  • Dopdoğru : ms: Ali ağaoğlu çık ortaya... 0 0 Yanıtla
  • Urla: Hayırdır asgari ücretle ev mi geçindiriyorsun yoksa üniversite de çocukmu okutuyorsunda moralin bozuk 0 0 Yanıtla

Advertisement