Burak ve Halil Türkiye'nin En İyi Forvet Hattı Oldu - Son Dakika
Spor

Burak ve Halil Türkiye'nin En İyi Forvet Hattı Oldu

Burak ve Halil Türkiye\'nin En İyi Forvet Hattı Oldu

Spor Toto Süper Lig ve final maçlarının sona ermesiyle birlikte Burak Yılmaz ve Halil Altıntop Türkiye'nin en iyi hücum ikilisi oldu.

24.05.2012 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ve final maçlarının sona ermesiyle birlikte Burak Yılmaz ve Halil Altıntop Türkiye'nin en iyi hücum ikilisi oldu.

Spor Toto Süper Lig'in sona ermesiyle birlikte Burak Yılmaz ve Halil Altıntop Türkiye'nin en iyi hücum ikilisi olarak ilk sırada yer aldı. Bordo-mavili takımın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, Spor Toto Süper Lig ve Süper Final maçları olmak üzere 34 maçta forma giydi. Söz konusu maçlarda 3 bin 283 dakika sahada kalan oyuncu 33 gole imza atarken, 9 asist yaptı. Takım arkadaşı Halil Altıntop ise Lig ve Şampiyonluk grubunda oynadığı 34 maçta 2 bin 189 dakika sahada kalarak 6 gole imza attı ve 7 asist yaptı. İki oyuncu toplamda ise 39 gol imza atarak 16 asist yaptılar.

İKİNCİ SIRADA ENERAMO VE PEDRİEL İKİLİSİ VAR

En iyi hücum ikilisi sıralamasında bu iki oyuncuyu Sivasspor'dan Michael Eneramo ve Ricardo Pedriel takip etti. Lig ve Şampiyonluk grubunda Eneramo 15 gol atıp ve 9 asist yaparken, takım arkadaşı Pedriel ise 9 gol attı, 5 asist yaptı. İki oyuncu toplamda ise 24 gole imza atarken, 14 asist yaptılar.

Galatasaray'ın yabancı oyuncuları Johan Elmander 12 gol kaydedip, 9 asist yaparken, Milan Baros ise 8 gol atıp, 9 asist yaptı. İkili, toplamda 20 gol ve 18 asist yaptı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Burak ve Halil Türkiye'nin En İyi Forvet Hattı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement