"Burak Yanlış Anladı" - Son Dakika
Spor

"Burak Yanlış Anladı"

"Burak Yanlış Anladı"

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Burak Yılmaz olayına son noktayı koydu, “Transferin son saatlerinde teklif menajerden geldiği için önemsemedim. Burak’ın bundan haberi olduktan sonra kırılmış olabilir. Burak bizim kıymetlimiz” dedi.

14.09.2018 05:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'da Burak Yılmaz'ın kulübü alacakları için TFF'ye şikayet etmesi ve 'Beni Beşiktaş'a satmışlar' açıklamasının ardından Başkan Ahmet Ağaoğlu basın toplantısı düzenledi.

Milli futbolcunun transferi için Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile görüştüğünü kabul eden Ağaoğlu, "Son dönemde Beşiktaş ile Burak'ın adı çok anıldı, 17 Ağustos'ta sayın Fikret Orman ile görüştüm. Beni aradı ve "Başkan, Burak ile adımız geçiyor, bu durum beni rahatsız ediyor, birbirimize zarar veriyor. Bu konudaki düşünceleriniz ne" dedi. Ben de 'Hocamız Burak'ı kadroda düşünüyor ve Burak'ı satmayı düşünmüyoruz' cevabını verdim. Ardından da konu kapandı."

Bu gelişmelerin ardından Burak ile de konuştuklarını da sözlerine ekleyen Trabzonspor'un patronu şöyle devam etti: "Burak ile yaptığımız görüşmeden sonra, transferin bitimine 48 saat kala başkan yardımcımıza teklif gelmiş. Teklif menajer ile geldiği için ciddiye almadım ve konu kapandı. Bu konudan Burak'ın haberi yok ve haberi olduktan sonra "beni satmaya çalıştılar" ifadesini kullanmış olabilir, kırılmış olabilir. Fakat Burak'ı satmayacağımı her fırsatta dile getirdim. O bizim en kıymetli oyuncularımızından biri."

'Telefon etmeliydim'

Burak Yılmaz'ı ameliyat olduğunda yalnız bıraktıklarını ve bu konuda hatalı olduklarını belirten Ahmet Ağaoğlu, "Ameliyat sırasında da sonrasında Burak'ın yanındaydık ancak sanırım Berlin'de olduğu ameliyattan bahsediyor, haksız sayılmaz. Ameliyat öncesinde ya da sonrasında benim bir telefon etmem gerekirdi" dedi. Burak'ın duygusal bir futbolcu olduğunun altını çizen Ağaoğlu, "Burak'ın öyle sakallı, heybetli göründüğüne falan bakmayın, tanıdığım oyuncular arasında en duygusal 3-5 oyuncudan biri" ifadesini kullandı.

'Yeni bir takım ruhu oluştu'

Başkan Ahmet Ağaoğlu bu sezon lige iyi başladıklarını kabul etti, "Kendisine çok güvendiğimiz bir hocamız var, harika bir takım havası oluştu" dedi. Ağaoğlu şöyle devam etti: "Yeni transferlerimiz iyi, Sosa, Onazi ve Kucka da takımı sahiplendi. Güçlü bir Trabzonspor profili ortaya çıktı."

'Bütün konular geride kaldı'

Burak Yılmaz, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun düzenlediği basın toplantısı sonrası sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Benim için bütün konular geride kalıp kapanmış ve asla açılmayacaktır" dedi.

Yılmaz, "Bu kadar üzücü olaylardan sonra sayın başkanımız Ahmet Ağaoğlu'na konuya bu kadar güzel ve ılımlı yaklaşmasından dolayı çok teşekkür ederim. Yaşanan olaylardan ve gündemi bu kadar meşgul etmekten dolayı çok üzgünüm. Fakat benim için bütün konular geride kalıp, kapanmış ve asla açılmayacaktır. Böyle üzücü olaylarla karşınıza çıkıp, üzdüğüm, kırdığım büyük Trabzonspor taratarlarımızdan özür diler, sevgi ve sabrınız için teşekkür ederim. Saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor 'Burak Yanlış Anladı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement