Burak Yılmaz'a servet teklif ettiler! 3 yıl için 50 milyon TL - Son Dakika
Spor

Burak Yılmaz'a servet teklif ettiler! 3 yıl için 50 milyon TL

Lecce, Süper Ligde Beşiktaş formayla çıktığı 15 maçta 11 gol atarak güzel bir sezon geçiren Burak Yılmaz'ın peşini bırakmıyor. Serie A temsilcisi Burak Yılmaz'ı transfer etmek için yıldız isme 3 yıllık sözleşme ve toplamda 50 milyon TL ödenecek bir teklif yaptı.

19.06.2019 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transferde sıcak saatler yaşanıyor. Bir süre önce Beşiktaş'ın golcüsü Burak Yılmaz ile İtalyan ekibi Lecce'nin yakından ilgilendiği ortaya çıkmış, hatta sportif direktör Mauro Meluso'nun bizzat İstanbul'a gelerek transferi masaya yatırdığı öğrenilmişti.

Buna göre Beşiktaş, Lecce'den gelen teklif üzerine İtalyanlar'dan 3.,5 milyon euro (Yaklaşık 23 milyon TL) bonservis talebinde bulundu.

50 MİLYON TL SÖZÜ

Serie A takımının Burak Yılmaz'a 3 yıllık sözleşme önereceği ve toplam 7,5 milyon euro (Yaklaşık 50 milyon TL) ödeme sözü vereceği öğrenildi.

Bu noktada Burak Yılmaz sessizliğini korumasına rağmen teklife sıcak bakıyor, ancak önce kulüplerin anlaşmasını bekliyor. Uzun süredir takımdan ödeme almamasına rağmen bunu gündeme getirmeyen deneyimli futbolcunun kaderinin en geç hafta başına kadar belli olması bekleniyor.

Burak Yılmaz\'a servet teklif ettiler! 3 yıl için 50 milyon TL

Son Dakika Spor Burak Yılmaz'a servet teklif ettiler! 3 yıl için 50 milyon TL - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • Kral En İyisini Bilir: Ayağına gelen her topu gol yapan bir adam için sadaka gibi para. Burak Yılmaz en az Messi kadar yetenekli bir futbolcudur. Messi ile aynı parayı alması lazımdır. 6 11 Yanıtla manager 2020: messi de kim kardeşim daha fazlasını alması gerekir. :)))) 2 1
  • nejdet: burak italyada basarılı olur... 10 4 Yanıtla
  • Ali veli: Senelik 2 milyon avro Ronaldo özelliklerine yakın bir futbolcu için az 3 9 Yanıtla pes : pes 2020 de güçleri +99 oluyor o yüzden. 0 0
  • Gs: Türkiye'de kazanıyor o parayı zaten 8 0 Yanıtla
  • KEn : Pişman olacak yazın 3 3 Yanıtla
  • GS 1905: TL ile yazin ki 50 yi cok gözuksun demi 5 0 Yanıtla
  • RotasizGassal: Ellere gidip yine kandırma bu taraftarı senin yaptığın büyük saygısızlığa rağmen bu taraftar seni bağrına bastı yine yanlış yaparsan tarihe te kara bir leke olarak kalacaksın herzaman 2 2 Yanıtla Muriç: Para kazandırıyor. Para lazım Eziktaş a. 1 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement