Burak Yılmaz Attığı Frikik Golünü Anlattı: Tolgahan Tuzağa Düştü - Son Dakika
Spor

Burak Yılmaz Attığı Frikik Golünü Anlattı: Tolgahan Tuzağa Düştü

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü kaydeden Burak Yılmaz, "Tolgahan'a baktım, yakın köşeye vuracağımı sandı ve yakın köşeye 2 kişiyi koydu. Ben de görmediği için uzak köşeye vurdum. Tuzağa düştü diyelim kardeşim." dedi.

22.04.2019 22:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Sivasspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek hayati bir 3 puan kazandı. Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golleri 31. dakikada Vida ve 87. dakikada Burak Yılmaz kaydetti. Attığı harika frikik golünü beIN Sports ekranlarında anlatan Burak Yılmaz, "Şenol hoca Adem ile beni yazıyor frikiklerde. Biraz uzaktı frikik, Adem'e ben vurayım, uzak dedim. Tolgahan'a baktım, yakın köşeye vuracağımı sandı ve yakın köşeye 2 kişiyi koydu. Ben de görmediği için uzak köşeye vurdum. Tuzağa düştü diyelim kardeşim." dedi.

"BAŞIMA ÇAKMAK ATTILAR AMA ÖNEMLİ DEĞİL"

Burak, "Ufak bir ışık varsa, bu ışığın peşinde gidiyoruz. Bugün kazanıp lidere yaklaşmak istiyorduk. Çok karıştı üst taraf, biz sadece kazanmak istiyoruz. Olabilirsek şampiyon olmak istiyoruz, olamazsak 2. olmak istiyoruz. Başıma çakmak gelmedi, çakmak attılar. Kanama var. Önemli değil ya, hep oluyor. Söyledikleri sözler falan, insan kendinden bilirmiş." diye konuştu.

Burak Yılmaz Attığı Frikik Golünü Anlattı: Tolgahan Tuzağa Düştü

Son Dakika Spor Burak Yılmaz Attığı Frikik Golünü Anlattı: Tolgahan Tuzağa Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Farozli: Son dakalardaki oyuncu degisiklikleri bence macin temiz olmadigini gosteriyor. Kisacasi frikik kasten yapilmis ta olabilir. 2 8 Yanıtla Bjkli: Aynen frikik bilerek sonuçta bizde Ronaldo var :)) duyduğum en gereksiz yorum 3 1
  • BABA AKISIK69: o cakmagi atan itiler besiktasa degil sivasspora zarar verdiklerini unutmasinlar 7 1 Yanıtla
  • Rahat ol: Benzin yakinda 10 tl ymis .depolri doldurun hemen.kizgin demir 7 1 Yanıtla
  • ADALET: Frikikten önce ofsayt var İSYANKAR Konuyu pek kavrayamamışsın sanırım... 4 2 Yanıtla
  • ..: Kusurabakmayın spor haberi ama bir önceki haberde ABD nin bir kararını daha kabul etmiyoruz ve tanımıyoruz fakat maalesef o alınan karar herzamanki gibi alınıyor ve uygulanıyor.. Dünyadaki her kararları tanımamak ve o kararların uygulanması gibi.. 2 0 Yanıtla

Advertisement