Burak Yılmaz'dan Sinem Kobal Haberine Tepki: Terbiyesizler - Son Dakika
Spor

Burak Yılmaz'dan Sinem Kobal Haberine Tepki: Terbiyesizler

Burak Yılmaz\'dan Sinem Kobal Haberine Tepki: Terbiyesizler

Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz, Arda Turan'ın eski nişanlısı Sinem Kobal'la görüştüğü haberlerini yalanladı.

21.12.2013 12:02  Güncelleme: 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın milli golcüsü Burak Yılmaz, bugün basında yer alan "Burak Yılmaz, Arda'nın eski nişanlısı Sinem Kobal'la buluştu" haberlerine tepki gösterdi.

"ONLAR BENİM KARDEŞİM, YAPILAN HABERLER TERBİYESİZLİKTİR"

Konuyla ilgili resmi twitter hesabından açıklama yapan milli futbolcu, "Arda Turan ve Sinem Kobal benim kardeşim ve ben de onların kardeşiyimdir, sadece onların mutlu olmasını isterim. Maç öncesi eski fotoğraf ile yapılan yalan haberler ayıptır, terbiyesizliktir." ifadelerini kullandı.

HABER NE DİYORDU ?

Yapılan haberde güzel oyuncu, önceki gece Galatasaray Tekerlekli Basketbol Şubesi sorumlusu olan yakın dostu Dilara Endican'ın Kuruçeşme'deki evine gitti. İlerleyen saatlerde Galatasaray'ın yıldız golcüsü ve Arda Turan'ın yakın arkadaşı olan Burak Yılmaz da soluğu Endican'ın evinde aldı denilmişti. Yaklaşık 2 saatlik sohbetten sonra evden ayrılan Burak Yılmaz, apartmandan çıkarken tanınmamak için suratını atkı ile sardı. Otoparkın en kuytu tarafına çektirdiği lüks cipine binen Yılmaz, gazetecileri fark edince kaçmak için her yolu denedi. Trafikte tehlikeli hareketler yapan futbolcu, kırmızı ışıkları hiçe saydı. Sinem Kobal ise dışarıdaki basın mensuplarını öğrenince geceyi Dilara Endican'ın evinde geçirdi. İki ünlü ismin böyle anlamsız panik yapması ise herkesi şaşırttı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Burak Yılmaz'dan Sinem Kobal Haberine Tepki: Terbiyesizler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement