Burak Yılmaz'ı Berlin'de Türk Doktorlar Ameliyat Etti - Son Dakika
Güncel

Burak Yılmaz'ı Berlin'de Türk Doktorlar Ameliyat Etti

Burak Yılmaz\'ı Berlin\'de Türk Doktorlar Ameliyat Etti

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, kasık problemleri nedeniyle bıçak altına yattı.

15.05.2018 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, kasık problemleri nedeniyle bıçak altına yattı. Spor Toto Süper Lig'de bu sezon 25 maçta forma giyen ve attığı 23 golle takımın en golcü oyuncusu olan Burak Yılmaz, kasıklarında yaşadığı ağrılar nedeniyle 6 maçta forma giyemedi. Ligin bitimine iki hafta kala da sezonu kapatan Yılmaz, ameliyat için Almanya'ya geldi. Başkent Berlin'deki Schlosspark-Klinik'te bıçak altına yatan Burak Yılmaz'ın ameliyatını, A Milli Takım'ın ve Trabzonspor'un eski doktoru Ufuk Şentürk ile Tamer Aslan yaptı. Burak, ameliyata girmeden önce sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı.

TRABZONSPOR'UN ESKİ DOKTORU

Türk Milli Takımı ve Trabzonspor'un eski doktoru Ufuk Şentürk, Avrupa'nın en önemli hastanelerinden Charite'de Kalça ve Diz Protezi Bölümü Başkanı.

2004'te Berlin'deki Humbold Üniversitesi Tıp Fakültesini bitiren Ortopedi Uzmanı Dr. Şentürk, diplomasını aldıktan sonra aynı üniversitenin hastanesinde çalıştı. Spor hekimliği alanında uzmanlık eğitimi alan Dr. Şentürk, Türkiye'den gelen teklif üzerine hastaneden ayrıldı. 2016'dan 2017'ye kadar Türk Milli Takımında, 2015 yılından 2017 yılına kadar da paralel olarak Trabzonspor'da kulüp doktorluğu yaptı.

Akademik kariyer yapmak için bu görevlerinden istifa eden Şentürk, geçen yıl eski çalıştığı Charite Hastanesi'ne bu kez Kalça ve Diz Protezi Bölümü Başkanı olarak döndü.

İKİ GÖREVİ DE SEVEREK YAPTIM

Milli takımda ve Trabzonspor'da güzel günler geçirdiğini belirten Şentürk, Hürriyet'e verdiği röportajda şöyle konuşmuştu: "Futbolun içinden geldiğim için iki görevi de strese ve yoğunluğa rağmen severek yaptım. Akademik kariyer yapmak ve çocuklarıma daha fazla zaman ayırabilmek için görevimi bırakıp Berlin'e döndüm. Charite Hastanesi'nin Kalça ve Diz Protez Bölümü, dünyanın saygın kliniklerinden biri. Türkiye'de de çok tanınan Ordinaryüs Prof. Dr. Carsten Perka'nın isteğiyle sorumluğu üstlendim."

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Burak Yılmaz'ı Berlin'de Türk Doktorlar Ameliyat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement