Kaza Yapan Burak Yılmaz: İfade Vermem Gerektiğini Bilmiyordum - Son Dakika
Spor

Kaza Yapan Burak Yılmaz: İfade Vermem Gerektiğini Bilmiyordum

Sarıyer'de kaza yapan futbolcu Burak Yılmaz'ın ifadesi ortaya çıktı. Tecrübeli futbolcu "İfade vermem gerektiğini bilmiyordum. O yüzden olay yerinden ayrıldım" dedi.

11.12.2017 17:30  Güncelleme: 18:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıyer'de kaza yapan futbolcu Burak Yılmaz'ın ifadesi ortaya çıktı. Tecrübeli futbolcunun kaza yerinden ayrılma sebebi de belli oldu.

Önceki gün Ferrari marka aracıyla Sarıyer'de kaza yapan futbolcu Burak Yılmaz avukatıyla birlikte Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek ifade verdi.

OLAY YERİNDEN ARKADAŞLARI GÖTÜRDÜ

Yılmaz ifadesinde aracın aniden hızlanmasıyla birlikte kontrolü kaybettiğini söyleyerek araç takla attıktan sonra kendi imkanlarıyla araçtan çıktığını ve arkadaşlarının kendisini gelip alıp götürdüğünü anlattı.

"İFADE VERMEM GEREKTİĞİNİ BİLMİYORDUM"

Yılmaz 'İfade vermem gerektiğini bilmiyordum. O yüzden olay yerinden ayrıldım. Bilseydim ayrılmazdım. İfade vermem gerektiğini öğrenince hemen geldim' dedi.

YÜKSEK TORKLU ARAÇ

Uzmanlar bu tür araçların çok yüksek torklu olmasından dolayı çok kısa bir sürede yüksek hıza ulaştığını belirterek bu tür araçların kullanımı için özel kurslar verildiğini söyledi.

Kaza Yapan Burak Yılmaz: İfade Vermem Gerektiğini Bilmiyordum
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Kaza Yapan Burak Yılmaz: İfade Vermem Gerektiğini Bilmiyordum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Yalann: ifade vermen gerektiğini bilmiyorsun. muz cumhuriyeti ya burası. 21 0 Yanıtla
  • Rizeli: Arkadaşlar başınıza inşallah böyle şeyler gelmez bakınız allah başınıza getirisi suçlarken iki kere düşünün..siz ordamıydınız gözünüzle görmediğiniz şeyi nasıl insanı suçlarsınız.. türkiye hukuk devleti. 3 16 Yanıtla
  • Karayolları : Bizde yedik....kısaca alkollüydüm o yüzden kaçtım diyecek kadar delikanlı olmayan şımarık ne oldum budalası. 18 0 Yanıtla
  • Utanmaz: Kaçman Gerektiğini Biliyorsun Ama 17 0 Yanıtla
  • SELO: bu olayda herkes rapor tutulacağını ifade verileceğini verir, bilmiyorsan bile olay mahallinden ayrıldığına güre herkes seni alkollü olduğunu zanneder, sende olsan aynısını düşünürsün, anket olsa sen yüzde yüz alkollüsün derler, neden kaçtın herkes sıkışınca aradığı bir yer var 155 bu numarayı herkes bilir sen bilmiyor olamazsınnnn 16 0 Yanıtla
  • vd61: alkollü olduğu anlaşıldığı zaman kaskodan para alamayacağını bildiğinden tüymüşşşşşşşşş... 13 0 Yanıtla
  • Bs: Bari yalan atma ya! 12 0 Yanıtla
  • AMMO: YAZIK SANA YAA... BAŞKA NELER BİLMİYORSUN ACABA 12 0 Yanıtla
  • adalet: yalan söyleyenin 11 0 Yanıtla
  • DAVRAZ: ZİYAAAAAA 11 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement