Burberry Art Of The Trench Türkiye Etkinliği Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Burberry Art Of The Trench Türkiye Etkinliği Sürüyor

Burberry, dünya çapında başlattığı Art of the Trench kutlamalarına Türkiye'de gerçekleştirdiği muhteşem etkinlikle devam ediyor.

13.11.2013 08:57  Güncelleme: 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İkonikleşmiş Burberry trençkot ve tüm trençkot severlere ithafen hazırlıkları gerçekleştirilen kutlamalar kapsamında Türkiye'nin sanat, moda, iş ve spor dünyasının önde gelen 50'den fazla ismi giydikleri trençkotlarla İstanbul, Antalya ve Ankara'da yapılan çekimlerde poz verdi.

Art of the Trench proje çekim kareleri Burberry'nin yeni açılan Zorlu Center'daki mağazasında 7 Kasım'da gerçekleştirilen 250 den fazla davetlinin katıldığı çok özel bir davetle görücüye çıktı. Geceye Burberry kıyafetleriyle katılan ünlüler arasında Umut Eker, Ceylan Atınç, Bahar Kongel Fransez, Begüm Şen, Ayse Kucuroğlu, Serenay Sarikaya, Ceylan Capa, Wilma Elles, Işıl Reçber gibi ünlü isimler yer aldı. Ev sahipliğini Elif Eren'in yaptığı gecede Ahmet-Olgun Berrin Zorlu, Siren Ertan, Romina Hakko, Mirgün Cabas, Harun Tan, Nazlı Öztarhan, Zuhal Pirinçioğlu, Pınar Tezcan, Etel Baler, Merih Turan, Elif Balkuv, Pınar-Murat Ayaydın, Nazlı Soylu, Galip Gürsoy, Şirin Bayülgen, Burhan Öcal da davete katılan ünlüler arasındaydı.

Davetliler bu özel gece için kurulan dokunmatik ekranlardan projede yer alan görselleri göz atma ve beğeni butonu ile oylama şansına sahip oldular.

Gecede İngiliz müzik grubu F.U.R.S canlı DJ performansı eşliğinde davetlilere müzik şöleni sundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Burberry Art Of The Trench Türkiye Etkinliği Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement