Burç'tan "Ailemle Kahvaltı Programı" Projesi - Son Dakika
Yerel

Burç'tan "Ailemle Kahvaltı Programı" Projesi

Burç\'tan "Ailemle Kahvaltı Programı" Projesi

Özel Burç Çukurova Anaokulu, velileri de eğitimin içine dâhil etmek ve öğrencilerin velileriyle birlikte nitelikli vakit geçirmesini sağlamak amacıyla "Ailemle kahvaltı programı" projesini bu yıl da sürdürüyor.

01.10.2013 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özel Burç Çukurova Anaokulu, velileri de eğitimin içine dahil etmek ve öğrencilerin velileriyle birlikte nitelikli vakit geçirmesini sağlamak amacıyla "Ailemle kahvaltı programı" projesini bu yıl da sürdürüyor.

Burç Çukurova Anaokulu tarafından düzenlenen kahvaltıyla, eğitimin sadece okul binasında ve eğitim müfredatında işlenen derslerle sınırlı kalmaması gerektiğini ve eğitimin yanında birlik beraberliğin yanı sıra okul yönetimi, veli ve öğrenci arasındaki dayanışmanın önemi gözler önüne serildi.

Anaokulu Müdürü Servet Genç, "Ailemle Kahvaltı Programı"yla velilerin birbirleriyle tanışmalarını ve güzel bir sohbet kurmalarını sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Genç, bu kahvaltı ile velilerin aynı zamanda okulu, eğitim sistemini ve öğretmen kadrosunu da yakından tanıma fırsatı bulduklarını ifade etti.

Velilerin minik öğrencileri ile birlikte katıldığı kahvaltı etkinliğinin birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını geliştirdiğine dikkat çeken Genç, katılımcılarla yakından ilgilendi.

Öte yandan, minik öğrencilerin, öğretmenleri ve aileleriyle birlikte eğlenceli ve zevkli bir gün geçirdikleri de gözlerden kaçmadı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burç'tan 'Ailemle Kahvaltı Programı' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement