Burcu Esmersoy, "Saatiniz Çalıntı mı?" Diye Sorulunca Çıldırdı - Son Dakika
Magazin

Burcu Esmersoy, "Saatiniz Çalıntı mı?" Diye Sorulunca Çıldırdı

Katıldığı davette Arda Turan'la aralarının açılmasına sebep olduğu öne sürülen saatle ilgili "Hediye mi?" şeklinde soru yöneltilmesi Burcu Esmersoy'u çıldırttı.

18.08.2017 10:07  Güncelleme: 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burcu Esmersoy'un Arda Turan'dan ödünç alıp geri vermediği 225 bin liralık saat aralarını açmıştı. Güzel sunucu onu takarak katıldığı bir davette, "Saatiniz hediye mi?" diye sorulunca çıldırdı.

SAATİ ALDI, BİR DAHA GERİ VERMEDİ

Burcu Esmersoy, bir zamanlar kankalık yaptığı Arda Turan'dan kısa süre kullanmak için 225 bin lira değerindeki kol saatini almış, bir daha da geri vermemişi. O dönemde Aslıhan Doğan yüzünden araları açılan kankalardan Arda Turan, Burcu'dan saati geri göndermesini istemişti.


POZ VERİRKEN SAATİ FARK EDİLDİ

Fakat Esmersoy saati göndermediği gibi bir de sık sık koluna takarak davetlerde boy göstermişti. Tam konu kapandı derken, Burcu Esmersoy önceki akşam yine o saatle boy gösterdi. Asmalımescit'te Serdar Bilgili'nin fotoğraf sergisinin açılışına katılan sunucu davet çıkışı gazetecilere poz verirken saati fark edildi.


"HEDİYE Mİ GELDİ?"

Muhabirlerin "Saatiniz size çok yakışmış. Değeri ne kadar? Yoksa hediye mi geldi?" şeklindeki soruların ne anlama geldiğini anlayan Burcu Esmersoy çıldırdı.

"ÇEKMEYİN KOLUMU"

Saatin görüntülenmesini önlemek için kolunu arkasına saklayan ünlü sunucu, "Saçma sapan sorular sormayın Allah aşkına. Ne hediyesi ya! Çekmeyin kolumu" diye bağırdı.

Burcu Esmersoy, "Saatiniz Çalıntı mı?" Diye Sorulunca Çıldırdı

Son Dakika Magazin Burcu Esmersoy, 'Saatiniz Çalıntı mı?' Diye Sorulunca Çıldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.

  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.

  • Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor
    19:09 Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor

    Ünlü oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Alço, tedavisine yoğun bakımda başlandı. Eşi Burcu Alço, yapılan son açıklamada oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.


Advertisement